Közbiztonság szempontjából melyik Német várost ajánlanátok beköltözésre?
Figyelt kérdés
Vagy más esetleges opció ahol a lakosság száma 100.000 ezer körüli megvan?aug. 30. 20:29
21/26 anonim válasza:
A 17et biztosan nem a 16írta, hanem én...
22/26 anonim válasza:
Tévedsz, a 18-as vagyok, de nem a 16/17-es.
Jobb, ha megpróbálod felfogni, hogy Németországban sok ember él, ami MO-ról került oda
23/26 anonim válasza:
Azért Németországban szerintem még aránylag jó a helyzet közbiztonság szempontból (még). Nincsenek olyan no-go zónák mint angol meg francia nagyvárosokban vagy olyan bandaháborúk mint Svédországban. Én ezek közül Frankfurtba meg Kölnbe nem mennék, azokról hallottam (nem csak magyaroktól) hogy nem annyira jó a közbiztonság bizonyos részein meg amúgy sem annyira szimpatikus városok. Duisburg se. Egyet nem tudnék kiemelni, de én az általad felsoroltakból a Düsseldorf, München, Hamburg hármas valamelyikébe mennék, vagy ahogy többen is említették, valamelyik keleti nagyvárosba pl Drezda. Azok közbiztonság szempontból biztos jobbak, cserébe nem annyira magas a fizetés mint mondjuk nyugaton, de még így se kevés. Valamit valamiért. Biztos mindegyikben van olyan városrész, amit el kell kerülni mert problémás. Ezeket ki kell keresni hogy melyek, aztán nem oda menni lakni.
24/26 anonim válasza:
Jófele tapogatózik a kérdező, tele vagyok német kollégákkal ők is a 100000 lakosú városokat javasolják, ilyenből van sok. Olcsóbb az ingatlan, átlag ember fizetése szinte ugyanannyi mint a nagyvárosban. Összesen 80 db német város 100000 fölött. A tartományt kellene eldönteni utána szűkíteni városra.
25/26 anonim válasza:
Szerintem Frankfurt gaz, de ezenkivul bárhol jó élni. Én Stuttgart mellett vagyok. Semmivel nem rosszabb mint Pest, sőt. És igen én nőként dolgoztam csak külföldivel. Hidd el ezek az emberek tisztelettudó családcentrikusak stb. Soha nem ért semmi, ellenben otthon ahol 10 évesen egy csapat (….) meg akart verni csak mert jó poén. Hazáig futottam.
26/26 anonim válasza:
A törökök szeretik a magyarokat, tapasztalataim szerint. Az arab migránsok legalább három nyelven beszélnek és eddig csak diplomással találkoztam. Magyarországon mivel veszélytelenebb a cigány / ukrán csürhe ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!