Budapest népessége évek óta folyamatosan csökken, szóval ez azt jelenti, hogy egyre több eladó ingatlan lesz és csökkenni fognak az árak?
Figyelt kérdés
tegnap 16:08
A kérdező szavazást indított:
Igen, csökkenni fognak az ingatlanárak.
Nem fognak csökkenni az ingatlanárak.
16 szavazat
1/3 anonim 

válasza:

Mitől lenne olcsóbb?Ugye azt tudod hogy 1 embernek nem csak 1 ingatlanja lehet?:D Ugye azt is tudod hogy nem vagyok köteles eladni ha több is van?Népességcsökkenés meg szerintem itt pesten nem valós,rengeteg vidéki is él itt eredeti vidéki lakcimmel,tehát a népességszámon nem látszanak(amúgy nem feltétlen rohan mindenki eladni azonnal,feleségem örökölt egy lakást,egy barátomnak volt kiadva fél évig,utána kiadtuk idiótáknak-szerencsére határozott időre-azóta üres,majd eladjuk esetleg,de nem minden áron).
2/3 anonim 

válasza:

Én gyors számolással 10 embert(én is) ismerek aki nincs ideiglenessel sem bejelentkezve és itt lakik.
Saját lakásban lakom de szüleimhez vagyok bejelentkezve mert így olcsóbb a kötelező biztosítás.
3/3 anonim 

válasza:

Nagyon kevés ember engedheti meg magának, hogy egymaga éljen egy lakásban, szóval a népesség csökkenésével csak annyi történik, hogy egy lakásban nem 4-en hanem 3-an fognak élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!