Hol vannak a pár éve "ingatlan-lufi"zók?
Amikor beindult az ingatlanpiac, rá 1-2 évre minden kérdés erről szólt itt, hogy mikor fog kidurranni a lufi.
2022 van, megint brutálisan emelkedtek az árak.
Már csömör! luxusnak számít :D
Akik anno írták, hogy ők megvárják, majd hogy bezuhan, és akkor bevásárolnak megint, azok most jól hoppon maradhattak.
Mindig lesz valami program a CSOK és Babaváró után is. Ezek előtt a lakáskassza volt sokkal erősebb, de volt más is.
Magyarországon az urbanizációnak az új hulláma később indult be, ezért volt egy ideig alacsony az ingatlan ár.
Valamint a fővárosi és esetleg megyeszékhelyi turizmus is később indult be.
Lehet várni, h majd összeomlik a gazdaság, nem lesznek turisták stb. COVID alatt meg is történt és mégse zuhantak be az árak :D
Egyszerűen nem adják el, ha 2-3 éves válságról van szó, akkor kivárnak, mivel már mindenki tudja mekkora érték az ingatlan. Persze lesz aki éppen arra kényszerül...
Köszönjük, hogy elmondtad mekkora érték az ingatlan.
50 éve mindenki gilisztákba rakta a pénzt, de mára kiderült, az ingatlan a biznisz, köszönjük.
Még írd le az 1millió ukránnak is
36: azért mondtam, mert pint 30 éve ment el egy tanárom valami kukacos per miatt hónapokra fizetés nélkülire.
Akkor ügyeskedett mindenki vele, aztán az is “pukkant”.
38: Igen, tudom. A cseresznyemaggal kezdődött a magyar kapitalizmus.:)
Akkor még nem volt rá adó.
Engem már nem érdekel ez az egész, drága vezetésünk úgyis mindenkivel háborúzik, majd szépen újrakezdik Rákosi elvek alapján az államosítást.
Amid nincs azt nem tudják elvenni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!