Lakásvásárlás: legjobb hirdetőoldalak? (bővebben lent)
Melyek a legjobb hirdetőoldalak, ha valaki lakást keres megvételre? Gondolok itt olyan kritériumokra, hogy ingatlanos oldal, megbízható hirdetések vannak.
Olyan lehetőség is nagyon jó lenne, ha regisztráció után be lehetne állítani a keresési paramétereket és ha az illetőt érdeklő paraméterekkel jelenik meg hirdetés, erről e-mail értesítés érkezne...
ingatlan.com eszedbe se jutott?? Mindehol ez jön fel elsőre...
Ez a legnagyobb, legkomplexebb keresővel...
Ingatlan.com
Egyébként minden portálon regisztráció nélkül használhatod a keresőt.
De ha regisztrálsz, akkor küldi az értesítést, ez evidens.
Mi mondjuk a nyaralónkat a Jófogásról vettük és nagyon jól jártunk vele.
Ingatlan.com, ingatlanbazár, ingatlannet
Az utóbbi 2-n szoktak fent lenni olyan hirdetések, amik az ingatlan.com-on nem. Én mindhármat nézegettem legutóbb lakásvásárláskor.
Ingatlan.com az alap. Nagyon jó a keresője, és a hirdetésfigyelője. Valamennyire ki lehet szűrni a duplikációkat (amikor ugyanazt az ingatlant 10-en is hirdetik a nagy irodák).
Fizetős, ezért van aki emiatt máshol hirdet (sajnálja rá azt a 8-10ezer Ft-ot, miközben értékes dolgot árul, nem zoknit).
A Marketplace egy őrület a találati listája átláthatatlan (számomra). Ráadásul annyi túlárazott, zagyva hirdetést rég láttam... de ingyenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!