Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Budapesten már tényleg nincsen...

Budapesten már tényleg nincsenek olyan gázos, veszélyes, rossz közbiztonságú utcák, környékek, mint amilyenek a 90-es, 2000-res években voltak?

Figyelt kérdés

2022. febr. 6. 17:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
mindig is volt, van, és lesz. Ez egy világváros a maga sokoldalúságával...napfényes és árnyas oldala is van.
2022. febr. 6. 17:22
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
Hát a Hős utca azért még versenyben van, de amúgy nincs olyan, ahol fényes nappal megkéselnek, max ha keresed a bajt.
2022. febr. 6. 17:31
 3/11 anonim ***** válasza:
86%

Én most vettem lakást. Azért döntöttem végül az agglomeráció mellett, mert ahol az én keretemből futotta volna, ott teljesen elvette a kedvem a környék. Csepel, Kőbánya olyan helyek, ahol soha nem laknék: rengeteg cigány, hajléktalan, de még több az alkoholista, segélyen és alkalmi munkán élő csöves proli. Pestrezsébetért kicsit fáj a szívem, mert lett volna a központ szép téglalakás központban a sétálóutcán, de ott is olyan retek emberek voltak, hogy máris megértettem, miért alacsonyak a négyzetméterárak.

Végül sikerült kisvárosban, központban vennem lakást, így napi mindössze fél órával kell többet utaznom mint egyik kerületből a másikba tömegközlekesdéssel. Egy budapestinek ez már lehet, hogy túl sok időkiesés, nekem "vidékiként" vállalható.

Szerintem megéri kompromisszumokat kötni, mert lehet szép lakásod, ha gettó a hely.

2022. febr. 6. 18:28
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Teszem hozzá, ma már egy környék sem olyan, hogy megkéselnek, ennek ellenére nem szívesen lakik az ember olyan helyen sem, ahol egyszerűen alulszocializált emberek vannak. Én családot tervezek, nem bírnám, ha azt kéne figyelni, hogy mikor szólnak be a páromnak vagy hányja teli valami részeg a babakocsit. Jobb a nyugalom.

3-as voltam.

2022. febr. 6. 18:32
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha bírod a multikultit és a relatív igénytelenséget a tágan vett belváros már biztonságos.

Szóval lehet, hogy belelépsz a hányásba, sz@rba vagy odajönnek kéregetni, beállva/kábulva fekszenek és egymással ordibálnak de téged valószínűleg nem fognak bántani.

Tulajdonképpen egész régóta Pesten élek és senkit nem ismerek akit megpróbátlak volna kirabolni/megvertek, pedig egyetemista koromban egész sokat jártunk legalja helyekre. (Ami nem azt jelenti, hogy nem történik meg, csak viszonylag csekély mértékben.)

Ja, és ne keresd a bajt, az elővigyázatosság azért nem árt, nekik nincs mit veszíteniük.

2022. febr. 6. 21:08
 6/11 anonim ***** válasza:
92%
Blahára költöztünk. Elég sokan mondták, hogy mennyire veszélyes hely. Semmi gond nincs itt a 8 kerben úgy őszintén, meg is lepődtünk.
2022. febr. 6. 21:54
 7/11 anonim ***** válasza:
27%
Ez mindig érdekes, hogy mennyire széles skálán mozog az emebrek tűréshatára. Én is éltem nyóckerben albérletben, nem késeltek meg, de páromat rendszeresen inzultálták az alkeszek, muszlimok. Bár tettlegességig csak az utóbbiak jutottak el. Mindig furcsálltam, amikor az ilyen környezet adott emebreknek vígan belefér. Talán ezért is vannak aranyáron a putri helyeken is a négyzetméretárak.
2022. febr. 6. 22:12
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én 8. kerületbe nem költöznék, Kőbányát is 2x meggondolnám, és Csepelre sem húz a szívem. Majdnem minden kerületnek vannak gázosabb részei, belvárosban nőttem fel, sosem kötöttek belém. De belvárosban nem laknék többet, agglomeráción gondolkodtam én is, de az sem annyira olcsó, hogy elgondolkodjak rajta. Majd 2 év múlva kiderül, mire lesz elegendő a pénzünk. Még az is lehet, hogy itt hagyjuk a megyét, pedig én maradnék.
2022. febr. 6. 22:32
 9/11 anonim ***** válasza:
90%
Én a Keletinél laktam, arra is azt mondták, hogy rossz környék, de semmi probléma nem volt. Ellenben egy ismerősömet az Oktogonon rabolták ki késsel, ez szerintem bárhol előfordulhat.
2022. febr. 7. 16:37
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Kőbűnya amúgy a belső részeit leszámítva egyáltalán nem rossz, óhegy, újhegy elég jó lett, de tény, hogy a prolik közül azért maradtak, de ez az összes lakótelepen így lesz, még gazdagréten is kifoghatsz prolikat szomszédként a 60 millás panelhez..
2022. febr. 8. 08:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!