1/5 anonim 

válasza:

Alkudni mindig szoktak.Az eladó is többre mondja az árat,legyen miből engedni.
2/5 anonim 

válasza:

megpróbálhatod max nem fogadja el, mondja van más aki a teljes árat fizeti
3/5 anonim 

válasza:

Nem igazán. Az újépítésűek fix árasok szoktak lenni és ha alkudnak is az árból az valószínűleg utána megjelenik egy olcsóbb csempében vagy egy lehagyott dekor elemben. Tehát kevesebbet fizetsz de kevesebbet is kapsz.
De persze meg lehet próbálni, csak figyelj arra hogy előtte tisztázd mi van benne az árban és akkor ellenőrizni tudod, hogy a lealkudott összegért is megkaptad-e ugyanazt.
4/5 anonim 

válasza:

Jó a kérdés... amikor mi vettük ilyen fel sem merült. Amikor pörgött a CSOK akkor kb háború volt ki tudja előbb megvenni az adott ingatlant, mert sorban álltak értük és hetente ment a felfelé árazás. Mi úgy vettük tervrajzról, hogy megnéztük majd a hölgy mondta, hogy jövö héten áremelés lesz plusz ma már 4-5 érdeklődő volt. A második lehetett nem igaz, de az árakat tényleg megemelték, aznap telefonáltam még és lefoglalóztam.
5/5 anonim 

válasza:

Én egy kompletten felújított (tető, szigetelés, ablak ajtó klíma padló fürdő stb minden zsír új) házrészt vettem most 5,5% alkuval. Szerintem ennyit belekalkulálnak, mikor meghirdetik. Egy újépítésű társasházi lakás esetében viszont szerintem nem nagyon van erre lehetőség. De próba szerencse.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!