Ingatlan vásárlásakor visszatarthatok egy összeget addig, míg rendesen átadják az eladók??
Mint írták, szerződésben foglaltak kérdése.
Viszont: én is vettem már több ingatlant, és mindig azzal indítottam, hogy a benn hagyott dolgokat, beépített bútorokat, régi függönyt, szőnyeget konténerbe tettem és elvitettem. Ilyenkor az otthagyott üvegek zavartak a legkevéssé. Persze ezt előre megbeszéltük.
Ha egy komplett konténernyi szemetet hagynak ott, akkor jogos a morgás, de én annyi holmi miatt, amit én is kukába tudok dobni, nem szarakodnék ilyesmivel.
Anyukámék házában egy rakás ócska bútort hagytak ott az előző lakók, pedig arról volt szó, hogy elvisznek mindent. Aztán közölték, hogy nekik az már nem kell, csináljunk vele amit akarunk. Ehhez pofa kell szerintem.
A konténer meg pénzbe kerül, nem is olcsó. Jobban örülnék, ha mindenki elvinné a saját lomját.
Azért egy lift nélküli 4-ik emeleti lakásból más szemete miatt lépcsőzni jó párszor fel-le... én igen, morogtam rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!