Bunkóság megkérdni az érdeklődőket, hogy töröljék meg rendesen a lábukat, mielőtt belépnek?
Figyelt kérdés
HIrdetem a lakásom, és elég sokan jönnek megnézni, és azt figyelem, hogy szinte senki se törli meg a lábát, mielőtt belép vagy épp csak topog egyet a lábtörlőn. Nem akarok bunkó lenni, meg nyilván nem akarom levetetni se velük a cipőt, de azért jól esne, ha a lehető legkevesebb port hoznák be, ugyanis a ház előtt éppen feltörték a járdát. Ráadásul az egyik szobában, amiben még lakom, padlószőnyeg van, és persze mindenkire ott jön rá a csoszogás, mert onnan van a szép kilátás :D Na szóval nagyon elrettentő szerintetek, ha mosolyogva szólok, hogy kérek egy alapos lábtörlést, mielőtt bejönnek?2016. máj. 27. 18:04
1/8 anonim válasza:
Bunkóság, illetve ez járulékos költség. Nem értem miért probléma egy ilyen nagyobb dolognál, hogy felmosol, porszívózol esténként.
Szerintem vállald be, hogy nem szólsz, lehet ezen múlik az eladás.
2/8 anonim válasza:
Szerintem megkérheted,de indokold is, pl így: Kérem törölje meg jól lábát, kint nagy por van a járda javítása miatt! Szerintem ez így korrekt, nem sértő.
3/8 anonim válasza:
Visszaküldeni őket újra lábat törölni bunkóság, de megkérni őket, hogy vegyél le a cipőt és használjanak papucsot nem. Csak ne valami 5 éves kijárt szart adj nekik.
4/8 anonim válasza:
Szerintem az lenne a legegyszerűbb és még sértő sem lenne, ha kimennél eléjük, és jól megtörölnéd a lábad, mielőtt bemész. Valószínű ők is így fognak akkor tenni :)
5/8 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan meg lehet kérni őket, hogy vegyék le a cipőt. Legaláb látják, hogy ügyelsz a lakásra. Meg az érdeklődőkben lehetne annyi, hogy maguktól leveszik. Én sem szeretem, ha hozzánk bejönnek cipővel, ezért máshol én is veszem a fáradságot és leveszem.
6/8 anonim válasza:
Én tartok az előszobában ilyen kórházban használatos cipővédő zacskót, ha valakinek sáros a lába, és nehezére esik levenni a cipőt, azt szokta felhúzni a cipőjére. Nálunk ez bevált, és nem kell levenni a cipőjüket.
7/8 anonim válasza:
Ne csináld, nem veszi ki jól magát. Voltam már házat nézni, nyilván ösztönösen megtorlom a lábam mindenhol, de kiverne a víz, ha ezért ramszolna a tulaj, meg levetetne a cipőmet.
8/8 anonim válasza:
Egy igazi tapló paraszt aki a vevőt kiküldi a lakásból lábat törölni, és bunkó az is aki nem töröl lábat magától.
Ki is lehet írni az ajtóra, kérem használják a lábtörlőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!