Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Miért nem tartsa meg a levegőt...

Miért nem tartsa meg a levegőt a kompresszorom? Szívja be rendesen, de nem marad meg bent, mintha valahol elmenne, de nincs kifújás mégse. Lent

Figyelt kérdés

A dugattyu fölött van kettő lemez lapka, gondolom ez lehet a menbrán? Ezek közül az egyik el van törve, kicseréltem fényes keménypapírra, de így is ugyanolyan. Ok, hogy nem az való oda, de így is sziv rendesen. Levettem róla mindent csak egy lyukat hagytam a tartályon, ezt befogva se tellik fel levegővel.

[link]

2016. febr. 20. 18:55
 1/8 anonim ***** válasza:

Az a kettő lemez lapka, a szelepek! Azonos anyagúra(acél) kell cserélni! Nyomás és hőhatás van, a keménypapír nem ér semmit!!!

Nem a szívással van gond, hanem azzal, hogy sűrítésnél nem zár a szívószelep és végeredményben a levegő ki-be jár!

Vagy valamit rosszul/fordítva szereltél vissza!

2016. febr. 20. 19:18
 2/8 A kérdező kommentje:

Nem szedtem szét semmit.

Ezen a képen bekarikázott mi lehet vajon?

[link]

Nem-e ott van valami ami nem működik nem zár el vagy nyit ki.

2016. febr. 20. 19:22
 3/8 A kérdező kommentje:

Amúgy olyan szelepet hol lehet venni?

Ok, hogy nem az való oda, de így is sziv rendesen (jobban mint a nagy olajos kompresszorom) A tenyerembe piros kocka lesz ha befogom.

2016. febr. 20. 19:23
 4/8 anonim ***** válasza:

Bár elég homályos a kép(nem világos, hogy hova megy az a cső), de valószínű, hogy ott van a "kipufogószelep"

Ha az, akkor abban kell lenni egy rugóterhelésű golyónak, ami a szíváskor lezár.

2016. febr. 20. 19:55
 5/8 A kérdező kommentje:
Az is vezeték, nem cső.
2016. febr. 20. 20:20
 6/8 anonim ***** válasza:

Figyu! a dugattyú fölött van két szelep az egyik a nyomó szelep a másik a szívó szelep, ha bármelyik eltörik a kompresszor nem termeli fel a nyomást a tartályba.

Mivel neked szív a kompresszorod ezért a nyomó szelep van eltörve, ezt nemlehet helyettesíteni csak az eredeti lapkával, vegyél egy belevaló nyomó lapkát cseréld ki és működni fog. (A papír az semmit sem ér)

2016. febr. 20. 20:33
 7/8 A kérdező kommentje:
Ilyet hol lehet venni?
2016. febr. 20. 21:55
 8/8 anonim ***** válasza:

Ahol a garanciális szervize van a kompresszorodnak ott van hozzá alkatrész is elvileg.

De nembiztos hogy adnak alkatrészt, lehet hogy bekell vinni a gépet és megjavítják.

2016. febr. 21. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!