Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hogy jutott el az ország...

Hogy jutott el az ország addig ,hogy átlag embernek már megfizethetetlen az ingatlan ? Hogyan süllyedtünk odáig,hogy a pici kis lukak (garzont néztem legutóbb) is súlyos összegekbe kerülnek ?

Figyelt kérdés
hitel nélkül szinte megfizethetetlen. Vannak kivételek ,de nem az átlag tudja kifizetni a teljes összeget manapság. Én úgy gondolom,hogy már az országnak teljes egészében nincs olyan hely ahol ne drágult volna meg az ingatlan. Mindenhol még a putri telepeken is emelkedés volt megfigyelhető. Jövőre ugye még jobban drágulni fognak ! Hogy jutottunk idáig ? Én egy gettós részen lakom (nem mondom meg hol) és már itt sem kapsz semmit sem 8 milla alatt . Iszonyat drágulás történt a gettóban is .
2021. dec. 23. 13:15
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
Dabas agglomeráció, ezért nyilván drágább, mint egy Pest megyén kívüli kisvárosban bármi.
2021. dec. 29. 11:24
 42/47 anonim ***** válasza:
Jó távoli agglomeráció akkor... Nem indokolja a magas árakat attól :D Budapesthez közelebbi városokban kerülnek ennyibe az ingatlanok, de már megszoktam, hogy itt gyakorin mindig mindenki jobban tud mindent még ha (ebben az esetben) a várost csak térképen látta vagy max az életében egyszer áthaladt rajta, mint aki itt lakik...
2021. dec. 29. 16:21
 43/47 anonim ***** válasza:

Én Győrből írok itt is ugyanez a helyzet.20 millió forint alatt nem találsz semmit a városban.Az átlag 50m2 panelok 25 millió, és az egy snassz panel,70-80 évekbeli állapotban.

A felkapottabb helyek,mint győrújbarát,győrszentiván az üres telek 20 millióról indul.

Az egyik kollégám 2015 év elején vett itt Győrben egy panelt adyvárosban, 10,900 millió forintért(akkor azt sokalta,de hát jött a gyerek kellett).Ma ott tartunk,hogy szerinte 26,5 millióért bármikor eladhatná jelen állapotában.

2022. jan. 7. 00:36
 44/47 anonim ***** válasza:

43# voltam

Természetesen 2015 óta a bérek is nőttek ezt mindenképpen hozzá kell tennem,de nem annyival.

2015-ben 170 nettó kerestem,ma 280 nettót ugyanannál a cégnél.

Míg az ingatlan árak 2,5x-re nőttek addig a fizetések nem.

2022. jan. 7. 00:52
 45/47 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a csok előtt 6-15 millió között mozgott egy kádár a városon belül. Természetesen állapottól és helyszíntől függött hogy mennyire lőtték be az árat.

Most 30 alatt nincs a városon belül! Városon kívül is 15-20 körül mozog, ha pedig hivatalosan a városhoz is tartozik, akkor kint van a világ végén ezen az áron! Ha a központhoz közelebb van, akkor 40-50 körül van, ha pedig bent a központban akkor a határ a csillagos ég!

A fizetésem körülbelül 20%-ot emelkedett, de a közelében sincs annak, amennyit emelkedtek az ingatlanárak. A többi egyéb dolgot pedig még nem is említettük aminek szintén sokat emelkedett az ára és meg kell venni ahhoz hogy élj!

2022. jan. 7. 11:59
 46/47 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg putyint meg orbánt,hogy hogy jutottunk idáig hátha ők tudnak erre válaszolni :D
2023. jan. 4. 12:31
 47/47 anonim ***** válasza:

46:

Ha valakinek, akkor putyinnak semmi köze ehhez.

A Matolcsielvtárs szépen elmagyarázta a miérteket. De a birkanépnek jóvanezígy.

2023. jan. 5. 06:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!