Hogy jutott el az ország addig ,hogy átlag embernek már megfizethetetlen az ingatlan ? Hogyan süllyedtünk odáig,hogy a pici kis lukak (garzont néztem legutóbb) is súlyos összegekbe kerülnek ?
Én Győrből írok itt is ugyanez a helyzet.20 millió forint alatt nem találsz semmit a városban.Az átlag 50m2 panelok 25 millió, és az egy snassz panel,70-80 évekbeli állapotban.
A felkapottabb helyek,mint győrújbarát,győrszentiván az üres telek 20 millióról indul.
Az egyik kollégám 2015 év elején vett itt Győrben egy panelt adyvárosban, 10,900 millió forintért(akkor azt sokalta,de hát jött a gyerek kellett).Ma ott tartunk,hogy szerinte 26,5 millióért bármikor eladhatná jelen állapotában.
43# voltam
Természetesen 2015 óta a bérek is nőttek ezt mindenképpen hozzá kell tennem,de nem annyival.
2015-ben 170 nettó kerestem,ma 280 nettót ugyanannál a cégnél.
Míg az ingatlan árak 2,5x-re nőttek addig a fizetések nem.
Nálunk a csok előtt 6-15 millió között mozgott egy kádár a városon belül. Természetesen állapottól és helyszíntől függött hogy mennyire lőtték be az árat.
Most 30 alatt nincs a városon belül! Városon kívül is 15-20 körül mozog, ha pedig hivatalosan a városhoz is tartozik, akkor kint van a világ végén ezen az áron! Ha a központhoz közelebb van, akkor 40-50 körül van, ha pedig bent a központban akkor a határ a csillagos ég!
A fizetésem körülbelül 20%-ot emelkedett, de a közelében sincs annak, amennyit emelkedtek az ingatlanárak. A többi egyéb dolgot pedig még nem is említettük aminek szintén sokat emelkedett az ára és meg kell venni ahhoz hogy élj!
46:
Ha valakinek, akkor putyinnak semmi köze ehhez.
A Matolcsielvtárs szépen elmagyarázta a miérteket. De a birkanépnek jóvanezígy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!