Hogy jutott el az ország addig ,hogy átlag embernek már megfizethetetlen az ingatlan ? Hogyan süllyedtünk odáig,hogy a pici kis lukak (garzont néztem legutóbb) is súlyos összegekbe kerülnek ?
Igen biztos, csak ez létezik, hogy majdnem fele annyiért...
Ugyan már kérlek, gondolkodj picit.
Azokra gondoltam akik direkt kicsivel a piaci ár felett árulják, és kivárnak.
És ahol nincs a piac tele eladó házakkal, ott mit tudsz csinálni, ha szeretnél házat pont azon a környéken, és ilyen árakkal szembesülsz? Mást nem tudsz mint megvenni, meg max egy hangyaf@sznyit alkudni, de még úgy is erősen túlárazottan veszed meg. És utána már azt fogják túlárazni és stb.
És ezt leginkább azok csinálják akik igazán megtehetik. Mert nekik nem sürgős az a pénz, így ráérnek várni vele 1, 1.5 évet is akár, vagy többet.
Akik el akarják adni, mert nagyon kell a pénz, azok max rápróbálnak, de utána látod, hogy viszik lejjebb, mert kell nekik.
De akikről beszélek azon nem, hogy lejjebb viszik, sőt ha tudják, hogy jövőre emelés jön, előre felviszik az árát. Van jó pár ilyen...
Hát azt várhatod, hogy én valaha is ilyet csináljak. Ha pénzt szeretnék, komolyabb összeggel tőzsdézek, nem a házamat rakom fel röhejesen drágán és vártom a balféket akire jól rásózom mocsok drágán aztán meg röhögök a haverokkal, hogy ezeket a gyökereket...
Aki csak ennyit tud, és így tud pénzhez jutni, azt remélem a karma szépen betalálja majd.
Nekem szerencsére nem kell ilyesmi módokhoz folyamodnom.
Én dolgozom, meg pénzt fektetek be, nem másokat húzok le vastagon.
22
Akkor mesélj mi a lehúzás, ha szerinted ez nem. Kiváncsi lennék, hogy definiálod saját szavaiddal ezt a fogalmat. Gyerek agy.
Akarod mondani megfizethetetlen az ingatlan a frekventált helyeken?
Vidéken 10-15 millióból már elég jó családit lehet venni.
27
Hol? Vidéken lakom egy kis városban közel az ország közepéhez, de nálunk egy felújításra szoruló kockaház 35-40 millió. Egy telek rosszabb környéken 10 milla, jobb helyen pedig 30.
Kérdező!
Ezt érte el a Fidesz és szavazóik! :) Lehet tapsolni saját maguknak, bár, amilyenek szerintem fel sem fogják... Mindegy, én ilyen árak mellett biztos nem fogok venni. Ha 50 évesen fogok itthonról elköltözni, mert akkor fogom azt érezni, hogy emberibb árak vannak, akkor fogok költözni! Nekem a mostaniak túl drágák! Lehet itt károgni: "vidéken olcsóbb!" Valóban, de menjek el bivalyb@sznádba lakni ahol meg munka nincs? Sok értelme van...
Az albérlet árakról ugyanez a véleményem! Nem fogok 150 ezer forintot kifizetni csak azért, hogy legyen hol aludnom. :)
Húha látom megjöttek ide a nagy lehúzók, akik szépen lepontozzák azt aki szóvá teszi, hogy milyen gáz ez az ingatlan lehúzás. Hát ezért ilyen sikeres ez a fidesz akció. Látom itt is van pár aki tapsol nekik.
Az átlag ember meg legyen leszarva. Szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!