Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Fiatalként egyedül jó az 5...

Fiatalként egyedül jó az 5 szintes panelben a legfelső emelet? Vagy másoknak miért nem tetszik?

Figyelt kérdés

Laktam sok különböző lakásban albérletben és az eggyel korábbi tetszett a legjobban, ami 5 szintes panelben volt zárószinti lakás. Felettem nem kopogott senki egyáltalán, ami jó mert még egy csendes felső szomszédnak is lehet hallani sokszor a zajait. Télen jó meleg volt a lakás, mert a meleg felfelé áramlott az alsó lakásokból is. Nyáron légkondi miatt hűvös volt.. A lépcsőzés nekem nem volt gond egyáltalán. A ház panelprogramos volt és a tető is megvolt csinálva, tehát beázás sem történt.

Most lakásvásárlás előtt állok és egy ilyen lakást szeretnék venni, amik látom még picit olcsóbbak is az átlagnál, de nekem pont ilyen kell az előnyei miatt. Hátrányt nem látok magam számára. Kérdésem, hogy miért nem szereti mégis a legtöbb ember a zárószinti lakást? Ma már a hőség nem lehet kifogás (légkondi), ahogy nyilván lehet megcsináltatott tetejű házba is költözni, hogy a beázás se legyen gond. Engem is többen lebeszélnének ilyen lakásról, ezért kérdezem.

28/F

2021. nov. 29. 11:34
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb ember épp ezekért nem szereti a zárószintet amit az előttem szólók leírtak. De nem kell, hogy a te döntésedet ezek befolyásolják. Akik pedig le akarnak beszélni, ők is a saját szempontjaik szerint nézik elsősorban a helyzetet. De ha neked tetszik, és nincs problémád azzal, amit ilyenkor fel szoktak hozni ellenérvekként, akkor dönts mellette. Egyébként itt a gyakorin is számos kérdés van arról, hogy miért szeretik a legfelső szintet. Tehát az éremnek két oldala van, van aki szereti és van aki nem.
2021. dec. 1. 15:56
 32/32 anonim ***** válasza:
0%

31-es a kérdező nem fogadja el más véleményét.

Akkor minek kérdez bárkit is?

A legtöbben nem mennek szívesen se földszintre se zárószintre...

2021. dec. 1. 16:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!