4 emeletesben 4. emeleten lakók. Mennyire van meleg nyáron, mint legfelső szinten?
Nagynéném lakást vásárol,és számára kedvező áron vásárolna 4.emeleti lakást 4 emeletesben.
Viszont fél attól,hogy nagyon meleg lesz ott nyaranta,mint legfelső szint.
Annyira van meleg,mintha 10 emeletesben magasabban lakna?
4.emeleten lakunk (az utolsó lakásban). Nyáron valami kegyetlen meleg van. A klímát azonban nem bírja a szemem, mi ventilátorokat használunk. Gyakran van 30-33 fok a lakásban. Ilyenkor minden ablak nyitva, bejárati ajtó nyitva, ventilátorok maximumon. Én valamilyen szinten hozzászoktam az évek során. Ha jön egy nagy szél és pár fokos lehűlés, akkor az 1-2 napig segít a helyzeten.
Szóval én klímával ajánlanám csak,főleg ha esetleg idősebb a lakó.
Igen,nyugdíjasok lennének.60-as emberek.
Belvárosi lakás egy vidéki megyeszékhelyen.
1-2.emeleti lakásokat szinte nem is nagyon akarnak eladni a belvárosban.
Ami érdekes,hogy ugyanilyen lakások,a 10.emeleten is ennyibe kerülnek.
A külvárosban pedig 1-2-3.emeleti lakások sem sokkal olcsóbbak,és a 3.-ra is szinte már annyit kell lépcsőzni,mint a 4.-re,ha 4 emeletesben laksz,ahol nincs lift.
Sajnos nem készpénzes vevők,így nem tudnak nagyon válogatni,mert így is hitelt kellett felvenniük,így örültek,ha valaki hajlandó megvárni a hitel átfutási idejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!