Tudnátok olyan babakocsit ajánlani, amelyiknek a tólókarja átfordítható, nem nehéz, mert emeletesben lakunk, a háttámlája könnyen állítható, télen is meleg, és max.40000 Ft-ba kerül?
Szia!Én azt gondolom ezért az összegért,azokkal a paraméterekkel használtan fogsz találni ilyen babakocsit;de nincs ezzel semmi gond.
Ha ügyes vagy és szemfüles,vadi újat tudsz kifogni pl. a Vaterán.Mi is onnan vettük meg a PegPerego kocsinkat.Én imádom,de ennek nem átfordítható a tolókarja, viszont eszméletlen könnyű.És jó ha 2-3 hónapot használták,szerintem azt is lakásban mert egy karc nem sok,annyi nem volt rajta.
Kedves Utolsó!
Nem kötekedni akarok ám,de amit linkeltél,azt nem lehet mindkét irányból tolni, a tolókar nem átfordítható.Csak a kupolát tudod átfordítani,ami azért egészen más.Nekünk is ilyen márkájú babakocsink van,ismerem.De javíts ki ha tévednék!Egyébként valóban nagyon jó árban adja az eladó.
Bocsánat igazad van de azt gondoltam hogy csak fekvősként akarja magával szemben tolni:)
De az eladónál RENGETEG jobbnál jobb babakocsi van most fent, végig nézheti azokat is:) Pl. chicco trio :) Annak megfordítható a sportülése is, tudom mert olyanunk is volt:))
én peg perego veneziát vettem használtan 20ezerért,hibátlan állapotban.Ezt a típust már nem gyártják,de tényleg jókat lehet kifogni.
Minden paraméternek megfelel, igaz 10kg körül mozog, de én simán fel-le cipeltem a 2.ról úgy, hogy másik kezemben a fiamat tartottam.Egy kézzel könnyen kinyitható,összecsukható.Csak ajánlani tudom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!