Szerintetek ez elég meleg sapi egy kisbabának télre vagy inkább átmeneti?
Esetleg nem tudjátok hol lehet kapni meleg sapkát,ami nem horror áron van? Köszönöm
Elég vastagnak tűnik, szerintem elég lesz télre is.
Hát, én mindenhol ennél csak drágábbakat láttam, én is 5000-ért vettem (szőrös, nyuszifüles), ahhoz mondjuk volt egy sál is.
Auchanban, Tescoban voltak kb ilyen árban, 2000 körül, ott is szétnézhetsz.
Ez nekem egy sima polár sapinak tűnik....
Én vastagabbat vennék egy pici babának, de inkább az a biztos ha az ember élőben látja és érzi hogy mennyire vastag.
Köszi . Auchan,tescoba egyáltalán nem találtam ilyen kicsi méretben(most 6 hónapos a baba. Vagy nagyobb tescoba vannak meleg sapik?
ez melegnek tűnik.... Még azt szeretném kérdezni,ha mondjuk veszek neki 41 es méretet az jó lesz neki tél végéig? vagy vegyek 1 számmal nagyobbat?
Amit most belinkeltél szuper!:)
Mérd meg a fejförfogatát, és akkorát vegyél amekkora a feje mert máskülönben csúszkál nagyon és biztos hogy kibír egy sapi egy telet.
C&A-ban vettem 9 hósomnak meleg sapit, 1800 Ft körül volt.
Azt nézd a méretnél, hogy nyúlik-e a sapi anyaga, hogy ne legyen olyan passzentos.
Az én babám feje egyébként nyáron 2 méretet nőtt, így 3 sapit is "elfogyasztott" 4 hónap alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!