Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hogyan juthatna édesanyám...

Hogyan juthatna édesanyám ingatlanhoz?

Figyelt kérdés

Repedezik a vályogház amiben lakik. Fogalmam sincs mihez kezdjek. Túl büszke, hogy hozzám költözzön, nem akarja hogy rám szoruljon vagy hogy zavarjon.. és szerinte messze is vagyok. Nem hajlandó szakembert hívni megnézetni! Mikor párat láttam már mondtam neki.

Félek, hogy leomlik! A tető tuti nem fogja kibírni a telet és nem ment még el albérletbe!

Eljöttem haza és borzalmas a helyzet. Süllyed, a plafon is reped!

Hogy lehet kérvényezni szükség lakást faluban vagy a közeli városban? Vagy valami részletfizetést kérni? Azt még tudnám helyette is fizetni, de nincs jobb ötletem, nincs egy másikra pénzem!

Dolgozik, fehérek vagyunk, de nem tud annyit keresni, hogy lehessen 15 milliója! 2MFt-ja van. Mit lehet ebből kihozni?

2021. okt. 30. 19:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
89%
2 M-ért lehet venni mobilházat...
2021. okt. 30. 21:01
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Mennyit érhet a TELEK, ha lebontják a házat?
2021. okt. 30. 21:04
 13/22 anonim ***** válasza:
86%
Én is a mobilházra szavazok. Ennyiért már kapsz, a meglévő telekre leteszitek, közművek, minden ott van, így még papírmunkával sem jár. A vályogot meg hagyjátok összedőlni, vagy bontási engedély után szétszeditek.
2021. okt. 30. 21:32
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

Picit drágább, de ha a 2millió mellé vesztek fel 1mill hitelt, akkor ez azonnal költözhető, az 1millió hitel törlesztője meg kb 15eFt

2021. okt. 30. 21:39
 15/22 anonim ***** válasza:
51%
2M + telek ára + hitel.
2021. okt. 30. 21:43
 16/22 anonim ***** válasza:
79%

Nem tudom, hogy ezt a mobilházas ötletre írtad-e, de telek nem kell, mert ott van az, amin a vályogház áll.

2021. okt. 30. 21:49
 17/22 anonim ***** válasza:
79%
14: Az olcsóbb szebb is, jobb terek vannak benne, és sokkal jobb állapotban van.
2021. okt. 30. 21:58
 18/22 anonim ***** válasza:
szerintem is szebb :)
2021. okt. 30. 22:11
 19/22 A kérdező kommentje:

8. részére írnám: igen, 350eFt a gerendázás anyagára, ha jól számoltad. És 1db nő rakja fel??? A munka díjat, cserepet, sitt szállítást miért nem számolod hozzá?? Egy ház bontás 2-3MFt, legalábbis neten úgy írják!

Köszönöm a mobilház tippet! Ezekben lehet tényleg télen is lakni? Mire kell rátenni? Kell alá beton kocka? Csak vízszintesre lehet letenni?

2021. okt. 30. 22:27
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a legtöbb téliesített, elektromos vagy gázfűtéssel de mindenképp utána kell nézni mert vannak 3évszakosak is.

Beton nem szükséges, a szomszédban csak murvaágyat csináltak neki és kész. Viszont lehet úgy is használni mint egy lakókocsit, leteszed a fűre és ennyi. Ez is leginkább típustól függ.

2021. okt. 30. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!