Hogyan juthatna édesanyám ingatlanhoz?
Repedezik a vályogház amiben lakik. Fogalmam sincs mihez kezdjek. Túl büszke, hogy hozzám költözzön, nem akarja hogy rám szoruljon vagy hogy zavarjon.. és szerinte messze is vagyok. Nem hajlandó szakembert hívni megnézetni! Mikor párat láttam már mondtam neki.
Félek, hogy leomlik! A tető tuti nem fogja kibírni a telet és nem ment még el albérletbe!
Eljöttem haza és borzalmas a helyzet. Süllyed, a plafon is reped!
Hogy lehet kérvényezni szükség lakást faluban vagy a közeli városban? Vagy valami részletfizetést kérni? Azt még tudnám helyette is fizetni, de nincs jobb ötletem, nincs egy másikra pénzem!
Dolgozik, fehérek vagyunk, de nem tud annyit keresni, hogy lehessen 15 milliója! 2MFt-ja van. Mit lehet ebből kihozni?
Helyi önkormányzatba menj be és ezekhez ott kérj tanácsot, segítséget!
Mondjuk 2M nem kevés, abból meg lehetne csináltatni a tetőjavítást.
Leszedik a cserepet, cserélik vagy felhúzzák a gerendákat, cserélik a rossz tetőléceket, cserép vissza, kész!
Vagy:
Ház telekárban elad, te veszel fel 2M-t, hozzátéve az ő 2M-ja + a telek ára és 5-6M-ból biztos lehet arra venni olyan vályogot, ami nem esik rá.
Egyéb ötleted van? Mert én hármat is mondtam.
Nyilván azzal is kell majd foglalkozni, de a tetőről írta, hogy beomlik, nem a falról.
Szarból biztos nem lesz katedrális, valahol el kell kezdeni!
Keress a Jófogáson, Vaterán bontott gerendákat! Csak nézd meg, hogy nehogy szuvas, korhadt szart vegyél! A tetőléc újonnan sem milliók.
Szegény ember vízzel főz!
Ne veszekedjetek! Értékes információ volt a 2., hiszen ha hitelből költünk nem mindegy hogy megmarad-e, mert ha omlik alatta a fal és vele az új tető de nyakunkon marad a hitel, akkor végünk anyagilag!
Nekem is nemrégiben lett csak egy kis panel lakásom, de 2 szoba, így jöhetne oda! Engem ő ott nem zavarna soha!!! De szerinte nem olyan rossz a helyzet, pedig igen! Le fog omlani egy havazás súlya alatt a fal és vele a tető is, itt nincs min gondolkodni!
Szerintem szó nem volt veszekedésről, de mindegy.
Látatlanban, kizárólag a te információid alapján, a tető tűnt sürgősnek, de valóban nem ártana oda egy szakember, vagy egy BECSÜLETES kőműves, aki vázolná a lehetőségeket.
Itt ennél többet nem lehet mondani!
7ezer egy gerenda
50db csak elég egy laposabb tetőhöz
az 350ezer
Megint egy troll aki szerint 30millió a panel és 100millió egy családi?
Repedő vályog = bontás. Ott csak a telek eladása hoz majd pénzt.
Falu = Ott nincs szükséglakás, mint a nagyvárosokban.
Megoldás = Albérlet. Vagy meghal, és akkor a temető.
Mekkora alapterületű a ház?
Gondolom, azért nem szeptemberben kezdett roskadni...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!