Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Óbudán vettem panelt. A ház...

Óbudán vettem panelt. A ház gondnoka szúrós szemmel néz, úgy érzem kibeszél a hátam mögött mit csináljak? Felettem a szomszéd nő pedig elég hangosan hallgatja a tv-t és jár a lakásban? Szóljak neki 3 nap után? Ha igen hogyan? Nem bírom a zajokat.

Figyelt kérdés

2021. aug. 24. 18:04
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

20-as: geca szerinted téglában nincs áthallás? Téglából jövök és az oldalsót simán telibehallottam. Itt csak a fenti szomszédot lehet igazából meg nyilván a vízvezetékeket sajnos.

Azért költöztem panelba mert több m2-t akartam és jó közlekedéssel. Illetve kiszámíthatók a költségek ( közös, távhő stb ). Konvektorosat, lift nélkülit, 1 szobás lukat nem akartam és 30 volt a keret, ebbe a 2 teljesértékű szobás panel fért bele. Így is jól jártam.

De igen vannak hangos, sajnos mindenhol. Legalább nem megy villamos előttem mint az előző helyen :). Bár mindent meg lehet szokni. Sajnos ami tetszene az újépítésű 3-4 emeletes liftes minimális átmenő forgalmas utcákban, belső óbudán vagy a 12 és 2. kerületben de ezek 60-90 milliós lakások. :)

2021. aug. 25. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!