Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Roma hangoskodo szomszedok,...

Roma hangoskodo szomszedok, most mit csinaljak?

Figyelt kérdés

Vettunk egy uj hazat. A haz gyonyoru, es elotte tajekozodtunk a kornyekrol is, amennyire tudtunk, de 200kmrol jottunk ide.

Elso kerdesunk az volt a tulajhoz mar a telefonban, hogy vannak -e itt romak. Ajuldozott, hogy dehogy is, 1-2 csalad lakik a kozseg szelen csak. Erre eszrevettem, hogy 2 hazzal odebb szemben is a no egy roma ferfival van kapcsolatba, szemben is egy fiuhoz allandoan romak jonnek. Az utcan beszelgetnek mindig ejjel 1-2ora fele, hangosak, zavaroak, a gyerekek felkelnek miattuk. Nem tudom mit csinaljak, ha rendort hivok, egyertelmu lesz, hogy mi voltunk, a ferjemnek semmerem mondogatni, nem akarok bajt,a romak kepesek 100an idejonni ha ugy van. Nem tudom mitevo legyek, el vagyok keseredve.

2021. júl. 17. 22:45
 1/8 anonim ***** válasza:
52%

Próbáld bővebben kifejteni mi zavar, mert hogy a szomszedhoz jár roma meg éjszaka beszélgetnek az utcán még önmagában végképp nem abnormális. Városban is rengetegen ordítoznak az éjszaka kellős közepén.

Valószínűleg túl stresszes vagy a költözés miatt a gyerekek még nem szokták meg az új helyet azért kelti fel őket minden apró zaj. Majd megszokják.

2021. júl. 18. 01:26
 2/8 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem kicsit kevesebbet kukkold hogy kihez ki jár... Most tényleg van valami elviselhetetlen probléma, vagy csak paráztatod magad? Férjednek miért nem mondod? Ő nem hallja a hangoskodást?
2021. júl. 18. 02:05
 3/8 anonim ***** válasza:
28%
De aranyos, hogy megkérdezted az eladót. :-) Tényleg cuki. :-)
2021. júl. 18. 07:44
 4/8 anonim ***** válasza:
45%

egy kollégám úgy vett házat nagy telekkel igen kedvező áron, hogy a tulaj csak hétköznap délelőtt tudta megmutatni, akkor ért rá... (és akkor nem voltak otthon a környék cigányai)

Nos az üzlet megköttetett, szombaton költözött..

Akkor látta, hogy a környező házakból cigányok jönnek ki, az utcán beszélgetnek. Rájött, hogy át lett dobva a palánkon...azóta beletörődött.

2021. júl. 18. 08:35
 5/8 anonim ***** válasza:
75%

4. Ez kb alap dolog ingatlan vásárlásnál, hogy elmész megnézni a környéket az eladó nélkül is különböző időpontokban.

Még csak pár órát olvastam arról a neten, hogy milyen dolgokra érdemes figyelni ingatlanvásárlás előtt, de ezzel rengetegszer találkoztam, hogy menj el megnézni a környéket is.

2021. júl. 18. 11:43
 6/8 anonim ***** válasza:
56%

A cigányok ilyenek. Én úgy vettem házat, hogy nem voltak cigányok, ettől függetlenül azóta beköltöztek a szomszédba. Üdvözöltem őket, beszélgettünk, normálisnak tűntek. Aztán eljött a nyár, azóta MINDEN NAP szól a zene náluk estig. Ráírtam múlt hónapba az egyik éjjel, mert éjfélkor elég idegesítő volt a Horvát Tomi, no akkor kikapcsolta, de persze haragudott, olyan hangnembe írt, mintha én inzultáltam volna. Aztán reggel kezdődött elölről. Annyi, hogy 20 óra után már nem zenél, de reggel 8-tól este 8-ig max hangerőn...

Az meg, hogy este ordibálnak az utcán az ablak alatt, ugyanúgy nem normális dolog. Pofázzanak a saját udvarukon. De ők direkt mennek ki, ezzel mutatják, hogy "megtehetik", mert nem mer szólni nekik senki.

2021. júl. 19. 13:34
 7/8 A kérdező kommentje:

Nem ertem en sem, miert nem mennek be a hazba, bagy legalabb a sajat udvarukba, miert kell az utcan ejjel beszelgetni. Egy idosebb neni is itt van mellettunk, ot is zavarja de nem mer szolni. Sajnos mindenhol ott vannak.

Reggeltol estig az nagyon durva lehet. Ennyire hogy lehet primitivnek lenni..

2021. júl. 20. 00:24
 8/8 anonim ***** válasza:
0%

Frissen beköltözött voltam, amikor csöngettek. Az ajtóban egy roma család állt. Azt hittem kirabolnak, megölnek, stb. Mint később kiderült tisztességes emberek, az apa kőműves, ahogy a nagyobbik fiú is, a kissebbik fiú orvosira készül.

Ha bármiért vendégek mennek hozzájuk, akkor a kertbe vagy házba viszik őket. Több probléma szokott lenni a részeg fehérekkel.

2021. júl. 21. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!