Ha a kijárási tilalom időtartama alatt hallhatóan buliznak a szomszédok, kihívhatom rájuk a rendőrséget?
Nemrég költöztem egy új lakásba, panel, 10 emeletes.
Most töltöm a 4. éjszakát itt, de már az első éjjel éjfél és hajnali 3 között az alattam levő lakásban kiabálás, sikitozas meg hangos zenehallgatás ment. Ma pedig kettővel felettem van valamilyen zenés-hangoskodásos összejövetel.... ilyen esetekben mit lehetne már tenni?
Egyenes, becsületes ember vagy! Nehogy véletlenül is lefáradj és szólj nekik, hogy hangosak és zavaróak, hanem jó besúgóként hívd ki rögtön a rendőröket!
Jó III/III-as lettél volna én azt hiszem.
A rendőröket a hangoskodás nem érdekli. Csendrendeletre hivatkozva a közjegyzőnél tehetsz feljelentést, akik büntetnek érte.
De előbb szólj a szomszédoknak, hogy van rendelet, és tartsák be.
"Nemrég költöztem egy új lakásba, panel, 10 emeletes. Most töltöm a 4. éjszakát itt, de már az első éjjel"
...és még csak most költöztél be a panelprolik közé.
Ez még semmi, majd ezután jön a többi probléma...
Örülnöd kellene a hangos zenének,
mert legalább elnyomja a hangját annak, hogy b.nak a szomszédban.
Buliznak??????? Azta!
Továbbá:
-A lépcsőház piszkos!
biztos hogy a szerződött személyzet hamisítja a takarítási jegyzőkönyvet.
-A lift akadozik!
szerintem már évek óta nem ellenőrizték, csak felveszi valaki a lóvét.
-A 3/2-ben lakó kigyúrt csávó esténként dugja a 7/3 alatti csajt!
tudod, akinek a férje mindig éjszakás.
-A harmadikon lopják az áramot!
rácsatlakoztak a lépcsőházi villanyórára de engem meg kihagytak a nyomorultak
stb. stb.
Borzasztó állapotok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!