Kidobhatom a kerítésem oldalából a szomszédom szemetét? Vagy mit csináljak?
Hátsó szomszédunk a betonkerítésünk és a gázóra közé dugdosta a szemetét. Nagyobb osb lapok, bútor lapok, csomagolási karton, drót kerítés darabok ilyesmik.
Már szóltam nekik, hogy tüntessék el de ez nem történt meg. Arra gondoltam, hogy kirámolom onnan az összes cuccot, és arréb dobom az út közepére. Mivel sorházakról van szó ezért ott nincs autós forgalom viszont ők ott tudnak csak gyalogosan közlekedni ezért kénytelenek lesznek eltenni onnan a sok szarjukat.
Vagy írjak nekik egy üzenetet, hogy távolítsák el szemetet és dobjam a postaládájukba?
Mert amúgy az a baj, hogy nagyon ritkán találkozok velük.
Szerintetek mit csináljak?
Huhh, nekem ez kicsit nehezen érthető. A te telkeden, vagy az ő telkén van a szemét jelenleg? Ha az ő telkén, akkor nem hiszem hogy elviheted, hiszen az ő "tulajdona", még akkor is ha szemét (rámondhatja, hogy valamit akart készíteni belőle).
Ha a te telkeden van, akkor természetesen azt csinálsz vele, amit szeretnél.
Óriási szeméthalom esetén azt hiszem jelentheted (talán a jegyzőnek???) hogy patkánytanya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!