Idegen sráccal fogok együtt lakni az albérletben. Hogy szokták ilyenkor megoldani ezt mások? Pl a wc-ben ugyanúgy kitehetem a betétet, tampont vagy ugyanugy oda kidobhatom?
20L 22F
Sok mindent megbeszéltünk már de ezt így nem akartam megkérdezni
Én lezárható dobozban, kosárban, kis táskában tartanám az ilyesmit. Úgy bárhova leteheted.
A használt tampont, betétet a nagy szemetesbe dobnám (konyha), ott elvész a többi hulladék közt és nem kerül szem elé.
Tarthatod a szobádban is,semmibe nem kerül kivinni magaddal, ha pl fürdéshez összeszeded a fehérneműket, ha ez neked kellemetlen.
De ha neki nem az, akkor ne idegeskedj ezen, valószínű van anyja, lánytestvére, lány barátai, barátnője, vagy legalábbis volt, tuti látott már ilyet és tudja mire kell használni.
Mert otthon kirakod?
Több évtized házasság után sem kell tamppnos dobozt nézegeti a fürdőben,van erre kozmetikai tároló...
Ha ki kell dobniakkor meg ùgy is becsomagolod
Igen otthon kiteszem :) szerintem vagyunk így páran
De már mindenre gondoltam, hogy ebből észreveheti azt is hogy mikor van meg/mikor fogy/
tudom, tudom lehet nem érdekelné,....sőt... de mégis csak idegen és tartok ezektől
Nem sokáig lesz idegen, össze fogtok haverkodni, vagy több...
Saját tapasztalatból mondom, hogy soha nem számolgattam meg nézegettem, hogy fogyott-e valami, ergo sosem következtettem ebből arra, hogy megjött-e bárkinek vagy sem. De ha netán ő mégis ebből von le következtetést, akkor szerintem az sem a világ vége.
Nem tudom, én laktam már sok lánnyal együtt évek alatt, egyszer nem láttam tampont a fürdõben, szóval biztos meg lehet oldani.
Volt viszont hogy a sikosítót felejtették kint, és így durva volt belegondolni, hogy ezek ott análoznak, ahol én fürdök. Engem nem érdekelt, de a barátnömnél leverte a biztosítékot, hogy miért nem lehet a szobâban megoldani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!