Idegen sráccal fogok együtt lakni az albérletben. Hogy szokták ilyenkor megoldani ezt mások? Pl a wc-ben ugyanúgy kitehetem a betétet, tampont vagy ugyanugy oda kidobhatom?
20L 22F
Sok mindent megbeszéltünk már de ezt így nem akartam megkérdezni
Sem édesanyám, sem lány lakótársam nem tárolja kipakolva a tamponját, betétjét, legrosszabb esetben a dobozában van ott, de inkább pl. egy kis kozmetikai táskában, illetve a lakótársam szerintem a szobájában tartja. Ettől függetlenül, ha a srácot nem zavarja, nyugodtan csináld. Bár még a vendégeket is zavarhatja.
A kidobásnál nagy remélem nem arra gondolsz, hogy a wc-be dobot ezeket a dolgokat! Jó kis dugulást lehet vele összehozni.
Én egyszer munka miatt 3 hónapot laktam külföldön 4 hapsival, meg 2 nővel. Külön szobánk volt, de wc, meg fürdő csak egy volt a szintünkön. Én akkor a szobámban tartottam a betétet, volt h ott is cseréltem. Amúgy otthon nem szoktam belőle ügyet csinálni, kint vannak a wcben a polcon. Nem hiszem, h néhany csomag tiszta betét miatt kellemetlenül kéne érezzem magam, ha valaki ilyenen megbotrankozik, az szerintem nem az én szégyenem. Nyilván, a használt betét már más tészta, azt szerintem is puruttya dolog szem előtt hagyni. Na de nehogy már a tiszta betéteket rejtegetni kelljen, a boltokban is ki vannak rakva, az mennyiben más, mintha nálam van a wc-ben a polcon?!
32/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!