Óbudán vettem panelt. A ház gondnoka szúrós szemmel néz, úgy érzem kibeszél a hátam mögött mit csináljak? Felettem a szomszéd nő pedig elég hangosan hallgatja a tv-t és jár a lakásban? Szóljak neki 3 nap után? Ha igen hogyan? Nem bírom a zajokat.
10es igazából ha a gondnok ruhell sincs semmi elég baja lehet 150 lakás van szóval tuti mást se bír ...
A felső szomszéd nő. Lehet várok pár napot hetet. Egyedül él de jár kel tv-t hallgat és telefonál és sajnos ezt szokni kell.
Előző helyen meg oldalsó és felsőt is lehetett hallani ( tégla ), itt csak a felettem levot.
Mond meg neki hogy tudod hogy kibeszél a hátad mögött és ne nézzen szúrós szemekkel mert lattad hogy néz.
Szerintem ezek után rád se mer nézni és hidd el el is fog kerülni.
a gondnoki munka igen hálátlan...most kihagyom ki kivel, miért..
...ha ilyen szituban lennék, először a gondnokot venném meg..persze szabadszemmel látható összeggel, amely szemérmes átadásakor valami semmiségre kérném..például, ha jön amerikából leveled, azt legyenszíves átvenni...nem fog jönni, de ez jól hangzik, és nem nagy teher..(az összeghez mérten)
Sajnos a gondnokkal jó kapcsolatot kell ápolni, ami nem csoki, virág, hanem pénz..
Ha ez működik, akkor már nem fog szúrósan nézni.
Hogy feletted is laknak? Felháborító..
bocs..nekem is vannak szomszédaim... A kezemből esznek.
Szerintem a gondokkal el lehet beszélgetni 10 percet, kollegiális hozzáállással le lehet venni az embereket a lábukról, emberek vagyunk vagy mi a franc.
Pénz csúsztatáshoz hozzászoknak, kerülném, de egyesek lehet csak abból értenek.
Gondnoki munka hálátlan ?
Elhiszem és igazából egy helyi csendőr szerepét kell betöltenie de akkoris gáz hogy jössz mész és valaki szúrós szemmel néz rad és ráadásul ő mindig itt van ezért fizetik gondolom én.
A megkenéses ötletet nem tartom jónak.
A felső szomszéd hangjait ( lépés , telefon , tv ) igyekszem megszokni. Tegnap megírtam egy levelet és majdnem bedobtam a postaládájába de utolsó pillanatban meggondoltam magam.
18-as akkor eszemnél voltam h nem dobtam be a cetlit tegnap. Nem sokon múlott. Szoknom kell.
Igazából ez egy nyugis ház, nekem van 'hiperakuzióm', vagyis érzékeny vagyok a hangokra. Mivel kintről kevés hang jön ( jók az ablakok és messzebb a főút ) ezáltal a benti hangokra koncentrálok folymaatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!