Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Óbudán vettem panelt. A ház...

Óbudán vettem panelt. A ház gondnoka szúrós szemmel néz, úgy érzem kibeszél a hátam mögött mit csináljak? Felettem a szomszéd nő pedig elég hangosan hallgatja a tv-t és jár a lakásban? Szóljak neki 3 nap után? Ha igen hogyan? Nem bírom a zajokat.

Figyelt kérdés

2021. aug. 24. 18:04
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem üldözési mániád van!
2021. aug. 24. 18:09
 2/21 A kérdező kommentje:
Sajnos igen de minden üldözési mániának van alapja...
2021. aug. 24. 18:10
 3/21 anonim ***** válasza:
97%
Sajnos zajokkal kapcsolatban köztudott, hogy panelban minden áthallatszik, vagyis akkor kellett volna erre gondolnod mielőtt oda költöztél.
2021. aug. 24. 18:16
 4/21 anonim ***** válasza:
86%
AZ üldözési mánia okai egy pszicháterrel deríthetök ki, és ö tud megfelelö kezelést felírni!
2021. aug. 24. 18:21
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Általában szoktak járkálni a lakásban, nincs abban semmi különös. És igen, néha áthallatszik a TV.

Szólhatsz neki, udvariasan.. elmondhatod, hogy téged zavar. Utána meg azt tesz, amit akar.

2021. aug. 24. 18:30
 6/21 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem szólni lehet, és kell is. Nyilván panelban csend soha nem lesz, de ha mindig mindenhez úgy állnánk hozzá, hogy "az előtt gondoltál volna rá, hogy oda költözöl" akkor soha a büdös életben nem fejlődne a világ.
2021. aug. 24. 18:33
 7/21 anonim ***** válasza:
86%

"hallgatja a tv-t és jár a lakásban?"

Te mit szólnál, ha az alattad lévő ugyanezekért rád szólna?!

2021. aug. 24. 19:14
 8/21 anonim ***** válasza:
95%

A gondnok tekintetét alighanem félregondolod. Mi oka vagy célja lenne Téged kibeszélni valakinek? Semmilyen!

A zavaró zajokat meg lehet beszélni, általában megértők az emberek.

2021. aug. 24. 19:14
 9/21 anonim ***** válasza:
97%

"A ház gondnoka szúrós szemmel néz"

Jó emberismerő lehet.

Már messziről felismeri a bolondokat...

:)

2021. aug. 24. 19:16
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

A gondnokos parát szerintem is túltolod.

Ha meg nem bírod a zajokat, akkor valóban nem kellett volna panelbe költöznöd. Bocs, hogy így mondom, de ez az igazság.

Szerintem 1-2 hétig próbálj még hozzászokni, a felső szomszéd járkálása, tv-je akkor is lehallatszódhat, ha teljesen normális hangerőről beszélünk. Ezt egyszerűen meg kell szokni, idővel nem is fog benned tudatosulni. Ha nem megy, akkor persze próbálhatsz vele beszélni, ha kedves, lehet, megpróbál alkalmazkodni, de síri csendet és lábujjhegyen járkálást nem várhatsz el tőle.

2021. aug. 24. 19:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!