Akik nem hirdetik meg sehol az eladó ingatlanjukat, miért nem?
Már többször belefutottam ebbe, hogy kb. titokban árulják a lakásukat, házukat a tulajok és csak szóbeszéd alapján lehet erről hallani, hogy valakinek épp eladó az ingatlana.
Nem akarják eladni, vagy ennyire félnek a betörőktől, hogy nem töltik fel sehova?
Pl. ingatlan.com-ra kép nélkül is lehet hirdetést feltenni.
Aki árulta már így a lakását vagy tudja a hátterét ennek, meg tudná mondani, hogy miért van ez? És hogyan tudhatnám meg akkor hol van eladó lakás, ha titkolják? Milyen körökben lehet erről hallani? 🙂
Van, aki úgy bíz meg ingatlanost, hogy az nem tehet ki hirdetést a netre, csak személyesen ajánlhatja az ügyfélkörének.
Ennek az az értelme, hogy nem akarják nagy dobra verni a vagyoni helyzetüket. Valamint a csalókat is így lehet a legjobban távol tartani.
Mi úgy adtuk el a családiházunkat vidéki kisvárosban, hogy néhány embernek elmondtuk az elköltözési szándékunkat.
Akiket érdekelt megnézték, vagy
elmondták másoknak, így többen megnézték. Aztán 4 hét alatt elkelt.
Hirdettem neten először, hónapokig, de csak ingatlan turisták jelentkeztek. Gyerekkel itt tanyáztak nálam 2 órát, nyúzták az állataimat, szétb4szták a kertet stb..
Másik; látszott rajta hogy egy fillérje sincs, csak álmodoznak a közös lakásról és milyen jó program lakást nézegeti.
Harmadik; amúgy nem is akarok venni, csak erre jártam/a környéken lakok és kíváncsi voltam hogy néz ki.
Az ilyenekre sok időt, szabadságot elbaxtam, hétvégi programot lemondtam.
Leszedtem a hirdetést, az ismerőseim tudták hogy eladó. Pár hét alatt lett érdeklődő aki meg is vette.
Nah utolso..mik vannak, en is kiirtam,hogy nezelodok kimeljenek. Tenyleg van akinek ez program.🤦
Mi amikor vettunk hazat,a tulaj leultetett es megkérdezte mennyi az onero,mert ha nincs es csak hitelbol lenne vagy egy panel ara van,ne is huzzuk egymas idejet. De igaza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!