Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Akik nem hirdetik meg sehol...

Akik nem hirdetik meg sehol az eladó ingatlanjukat, miért nem?

Figyelt kérdés

Már többször belefutottam ebbe, hogy kb. titokban árulják a lakásukat, házukat a tulajok és csak szóbeszéd alapján lehet erről hallani, hogy valakinek épp eladó az ingatlana.

Nem akarják eladni, vagy ennyire félnek a betörőktől, hogy nem töltik fel sehova?

Pl. ingatlan.com-ra kép nélkül is lehet hirdetést feltenni.

Aki árulta már így a lakását vagy tudja a hátterét ennek, meg tudná mondani, hogy miért van ez? És hogyan tudhatnám meg akkor hol van eladó lakás, ha titkolják? Milyen körökben lehet erről hallani? 🙂

2021. aug. 17. 17:45
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Én évekkel ezelőtt így árultam az ingatlanomat. Nem volt titok, csak nem akartam hogy az ingatlanügynökök zaklassanak. Sajnos az elején feltettem a netre, hogy eladó. Nemcsak telefonon, de személyesen is eljött egy ingatlanos, hogy majd ő eladja. Ebből lett elegem. Így levettem minden hirdetést, és utána már csak a helyiek tudták, hogy eladó. Eladtam egyébként a lakásomat. Jó magam is úgy vettem házat vidéken, hogy a helyiektől megkérdeztem tudnak-e eladó házakat. Ők mondták melyik ház eladó.
2021. aug. 17. 17:57
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Mint az első válaszoló is mondta, az ingatlanközvetítő piócák miatt célszerű titokban tartani.
2021. aug. 17. 18:34
 3/9 anonim ***** válasza:
66%
Hirdetés nélkül csak egyébként is kurrens ingatlant lehet eladni. Inkurrens árut hirdetéssel sem.
2021. aug. 17. 19:03
 4/9 anonim ***** válasza:
88%
A közelünkben azért árultak egy házat "titokban" mert állítólag féltek hogy cigók veszik meg. Ami hülyeség hiszen az eladó dönt kinek adja el, ráadásul alig vannak kisebbségiek a településen.. Semmi érték nem volt a házban szóval betöréstől sem félhettek.
2021. aug. 17. 19:33
 5/9 anonim ***** válasza:
91%

Van, aki úgy bíz meg ingatlanost, hogy az nem tehet ki hirdetést a netre, csak személyesen ajánlhatja az ügyfélkörének.

Ennek az az értelme, hogy nem akarják nagy dobra verni a vagyoni helyzetüket. Valamint a csalókat is így lehet a legjobban távol tartani.

2021. aug. 17. 21:07
 6/9 anonim ***** válasza:
Azért, hogy ne zaklassanak az ingatlanosok. Nem értik meg, hogy nem akarok velük foglalkozni.
2021. aug. 18. 11:16
 7/9 anonim ***** válasza:
70%

Mi úgy adtuk el a családiházunkat vidéki kisvárosban, hogy néhány embernek elmondtuk az elköltözési szándékunkat.

Akiket érdekelt megnézték, vagy

elmondták másoknak, így többen megnézték. Aztán 4 hét alatt elkelt.

2021. aug. 18. 19:31
 8/9 anonim ***** válasza:
56%

Hirdettem neten először, hónapokig, de csak ingatlan turisták jelentkeztek. Gyerekkel itt tanyáztak nálam 2 órát, nyúzták az állataimat, szétb4szták a kertet stb..

Másik; látszott rajta hogy egy fillérje sincs, csak álmodoznak a közös lakásról és milyen jó program lakást nézegeti.

Harmadik; amúgy nem is akarok venni, csak erre jártam/a környéken lakok és kíváncsi voltam hogy néz ki.

Az ilyenekre sok időt, szabadságot elbaxtam, hétvégi programot lemondtam.

Leszedtem a hirdetést, az ismerőseim tudták hogy eladó. Pár hét alatt lett érdeklődő aki meg is vette.

2021. aug. 19. 20:37
 9/9 anonim ***** válasza:

Nah utolso..mik vannak, en is kiirtam,hogy nezelodok kimeljenek. Tenyleg van akinek ez program.🤦

Mi amikor vettunk hazat,a tulaj leultetett es megkérdezte mennyi az onero,mert ha nincs es csak hitelbol lenne vagy egy panel ara van,ne is huzzuk egymas idejet. De igaza van.

2021. szept. 15. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!