Mik azok a "piros zászlók" amiket tapasztalva azonnal menekültök a megtekintett lakásból? Eladó személyekkel lehet - e probléma?
Én most nézegetek lakásokat Pesten. Sajnos nem túl nagy büdzsével így nem lesz penthouse- om vizafogón.
Nekem a játszótérre nézők, pados parkra nézők, azonnal kuka. Egy óvoda az más, de a játszótér mindig zajos. Este meg ott óbégatnak részegen.
Hosszú egyenes főút általában is zajos, de az esti versenyzős f*szkalapok miatt az sem a kedvencem.
A belső gangos udvarokban a sok vén k*urva beszélget hangosan de nem hívják be egymást egy kávéra, ahhoz nincsenek elég jóban. A lépcsőházban hasonló, csak még rosszabb a visszhang miatt.
Földszint, rácsos ablak, fejmagasságban ablak, kuka.
C*ganyok, 1950 előtt épült házakban, kuka.
De ha a belsőt nézzük: garzon nyikorgó galériával, kuka.
De honnan látom pl, hogy a vezetékek rosszak? Mire kell még figyelni? Nektek mi az ami azonnal cancel?
Esetleg eladó személyekkel lehet e probléma?
Szerintem a legtöbb panel mellett van játszótér, ha nincs is, ugyanúgy játszanak majd lent a gyerekek és nagy zaj lesz.
Amúgy meg ami "piros zászló" :
Repedezett falak
Beázott, penészes falak
Ha a pincébe levezető lépcsők az épületen kívül szabadon vannak (régen laktam panelban, és a tini ribik ide jártak dugni..)
Az eladó személye totál hidegen hagy, kivéve, ha láthatóan elmebeteg, irreális elvárásokkal, vagy átverés szagot érzek. (lakásmaffia)
Amit eleve nem nézek, az a panel, vagy csúszózsalus.
Rács nem érdekel, azt le lehet szereltetni és ha nagyon aggódom, akkor lehet belülre tetetni elhúzhatós zárhatót.
Galéria lebontható, ha nyikorog, ha nem és még el is adható a vevő általi bontással.
Ami nálam kizárt:
Kocsma, hentes, pék és egyéb későig, vagy hajnalban nyitó üzlethelyiség, de úgy általában az üzlethelyiség, mert a csendesből is lehet bármikor zajos.
Pesten a társasházak vagy panelok, vagy körfolyosósak, nagyon kevés az, ahol zárt lépcsőházból lehet megközelíteni minden lakást,...így úgy gondolom, hogy kicsit lejjebb kellene adnod a kispénzű elvárásaidból!
Ha ilyen sok minden zavar a tarsashaznal akkor ne is nezz tarsashazat.
Inkabb vegyel kerteshazat videken, igy keves gondod lesz a szomszedokkal.
De a legjobb a tanya, ott senki sem zavar
En a helyedben nem buy-olnek ilyen lakasokat mert szinte mindehol van olyan neighbor aki idegesito, sok kid, kiabalnak, szomszed musicot hallagat, partyznak.
Emeld meg a budget-ot es nezz kerteshazat.
"Nekem a játszótérre nézők...azonnal kuka."
Attól, hogy nem látsz játszóteret, még lakhat feletted/melletted egy csapat rohangáló gyerek.
Kösz az értelmes válaszokat, 1, nem várok csodát, de ha ezek közül a legrosszabbakat sikerül elkerülni, akkor jól járok.
6, nem baj nem rohanok sehová. Kompromisszumokat kell kötnöm azt tudom, de laktam már olyan bérleményben ahonnan más már menekült volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!