Mik azok a "piros zászlók" amiket tapasztalva azonnal menekültök a megtekintett lakásból? Eladó személyekkel lehet - e probléma?
Én most nézegetek lakásokat Pesten. Sajnos nem túl nagy büdzsével így nem lesz penthouse- om vizafogón.
Nekem a játszótérre nézők, pados parkra nézők, azonnal kuka. Egy óvoda az más, de a játszótér mindig zajos. Este meg ott óbégatnak részegen.
Hosszú egyenes főút általában is zajos, de az esti versenyzős f*szkalapok miatt az sem a kedvencem.
A belső gangos udvarokban a sok vén k*urva beszélget hangosan de nem hívják be egymást egy kávéra, ahhoz nincsenek elég jóban. A lépcsőházban hasonló, csak még rosszabb a visszhang miatt.
Földszint, rácsos ablak, fejmagasságban ablak, kuka.
C*ganyok, 1950 előtt épült házakban, kuka.
De ha a belsőt nézzük: garzon nyikorgó galériával, kuka.
De honnan látom pl, hogy a vezetékek rosszak? Mire kell még figyelni? Nektek mi az ami azonnal cancel?
Esetleg eladó személyekkel lehet e probléma?
Jartunk olyanban,ahol a tulaj kiemelte,h a szomszedbwn egy kedves idos toloszekes holgy lakik. Apoloja is van.
Aztan megjelent a lakasnezesunk kozepette egy 35 ev koruli no atlatszo ajandekcsomagolasba tett tusfurdokkel bekopogtatott. Azt mondta a tulaj,h milyen rendes a szomszed,h ezt adta most nekik.
Ebbol latszik,h a szomszed kiszekalja a beluket. Ha dicserik a szomszedot vagy lakokozosseget,az piros zaszlo. Azt NE vedd meg. Mert problemas nagyon!!!!
Panel nem tudom miért kizáró ok. Viszonylag olcsóbb mint a többi és semmive se rosszabb mint egy ugyanolyan korú tégla lakás, sőt.
Mindenesetre ami nekem kizáró azokon kívül amik már elhangzottak, hogy ha a fűtés problémás. Pl konvektor, nyílt lángos berendezések, bojlerek, kéménybélelés meg minden ilyesmi. Nekem csak radiátor legyen a lakásban, a többi ne az ém gondom legyen.
Fontos még hogy a tulajdonjog rendezett legyen és közvetlen a tulajtól vegyem a lakást. Külföldön, kórházban, öregek otthonában lévő, meghatalmazotton keresztül kommunikáló tulaj gyanús, valszeg lakásmaffia van az ügyben. Eleve széljegyzetet nézni kell a tulajdoni lapon.
Legfelső emeletit se vennék, általaban beáznak.
Kérdező, 3-as vagyok.
" a panel vagy csúszózsalu miért kizárt? A környezet miatt vagy zaj, szigetelés vagy egyéb faktor miatt,"
Bogarak
Csövön jönnek-mennek hozzád a csótányok, ágyipoloskák, SOHA nincs egységes rovarirtás, mert rendszerint az nincs benne, aki a legkoszosabb.
Zaj
Ezt gondolom nem kell taglalnom (felújítás, gyerekek, veszekedés, kutya, buli, vagy csak a sóhaj is áthallatszik
Szagok
Szellőzőkön, erkélyen, ablakon jön be a kajaszag, szarszag, cigiszag, festékszag, hányásszag, büdös légfrissítő, bármi.
Beáztatás
Nem tudod kivédeni, de nálad is szétverik a lakást.
Közgyűlés
Vagy 20x kell tartani, mert nem mennek el, vagy a fejed felett hoznak neked nem tetsző döntést. Vagy elzárkóznak minden ésszerűtől, mert 2 fillérbe kerül, vagy belehajszolnak adósságba. Utóbbit ha nem fogadod el, a lakásodra terhelik.
...és lehet, hogy pont ezekből adódóan én a panelrengeteg látványától is irtózom. Pedig nem vagyok emberkerülő, de ez nekem sok.
3 tégla társasházban laktam nem túl rövid életem során, de ezeket sehol nem tapasztaltam. Igaz, nem is szutykos tömegszállások voltak a külvárosban.
De nincs vita köztünk, a véleményemet első szám első személyben írtam, nem Magyarország, vagy a világ lakosságának nevében nyilatkoztam.
Most erre mit mondjak? Szerencséd van!
A gyerekemék ezek miatt menekültek panelből, a barátnőmék meg nyugtatókon élnek, mert nincs lehetőségük költözni.
"Legfelső emeletit se vennék, általaban beáznak."
Ez így azért nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!