Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Minden okádék ingatlan most...

Minden okádék ingatlan most akarnak horror áron eladni?

Figyelt kérdés

Emlékszem még 2015-16-ban lehetett vidéken 2-3 millióért venni erősen felújítandó házakat.

Ma ezek a házak amik azóta ugyanolyan állapotban vannak vagy még rosszabbak

12-13 millióért indulnak.

És akkor Veszprém és Komárom megyéről beszélünk.

Tisztán emlékszem rá,hogy Veszprém megyében egy kis faluban 3,5 millióért árultak ilyet

Kádárkocka volt statikailag hibátlan,azoban belül teljes felújítást igényelt volna.

Többször megnéztem a tulaj még engedett is volna az árból,akkor erősen gondolkoztam rajta hogy megveszem.

Hétvégi háznak tökéletes lett volna,hétvégente kiszabadulni a panelból.

Azóta százszor megbántam,hogy nem vettem meg annyiért.

2021. aug. 12. 15:34
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Nyugdíjasok haha :D Van idejük gondolkozni agyalni :D Nem értem miket magyaráztok ti mikor lakás is ezen az oldalon 6 oldalon van 5 milla alatt. Ház meg 5 milla alatt 81 oldalon. Érthetetlen . Nyaraló meg 17 oldalon 5 milla alatt. Bár nyaralóm még sohasem volt ,de biztos lehet a legtöbben fűteni is.

[link]

2021. aug. 13. 12:40
 22/25 mindentudó99 ***** válasza:
Nem arról van szó hogy ne lehetne 5 milláért házat kapni vagy nyaralót amiben lakni lehet. De nem mindegy hogy hol. Nagyobb város környékén mutass ilyeneket tucat szám
2021. aug. 13. 13:07
 23/25 anonim ***** válasza:
Falura költözésem után én nagyon megbántam ezt a hülyeséget, hogy nagyobb város legyen a környéken... gyakorlatilag a teljes életemet berendeztem a környező falvakban, már több mint 4 hónapja nem jártam városban, pedig itt van 30kmre székesfehérvár.
2021. aug. 13. 21:18
 24/25 anonim ***** válasza:
Egy kormány váltás esetén sztem ez a hazai nagy építőipari és ingatlan száguldás rendeződne. Jelenlegi kormány politikájához passzol az, hogy nagy hazai iparágként ez építőiparnak “alányúltak”. Persze az is kérdéses, hogy az ellenzéki média szerint sok a kormányközeli építőipari érdekeltség akiknek ez jó. Ennek valóságtartalmát vagy elhiszi az ember vagy nem , de én inkább az elhiszem vonalon vagyok, de ez saját véleményem. Nincs avval gond, hogy nem apróért dolgoznak ebben az iparágban de én ebben a szegmensben dolgozva azt látom, hogy osztrák ár színvonalon pörögnek az árak lassan. Csak evvel az a gond, hogy az átlag aki ezt fizeti kb a felét, harmadát keresi ennek a bérszinvonalnak. Én saját véleményem az, hogy ha ezekkel a sport megy egyéb giga beruházásokkal illetve a magánszférának juttatott folyamatos hitelekkel és támogatásokkal nem lenne pörgetve a piac akkor a nagy átlagnak gyorsan könnyebben megfizethetővé vállna ez az egész. És sztem ez egy kormány váltás esetén meg is történhetne. Persze ez saját vélemény , tévedhetek is.
2021. aug. 16. 05:55
 25/25 anonim ***** válasza:
Mert az mszp tervei közt anno nem hatalmas építkezések szerepeltek ám... csak ők nem lakóházakat építettek volna... de az építőiparnak ők is pontosan így nyúltak volna alá... hülyékbis lennének nem, ha egyszer ekkora biznisz van benne.
2021. aug. 16. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!