Minden okádék ingatlan most akarnak horror áron eladni?
Emlékszem még 2015-16-ban lehetett vidéken 2-3 millióért venni erősen felújítandó házakat.
Ma ezek a házak amik azóta ugyanolyan állapotban vannak vagy még rosszabbak
12-13 millióért indulnak.
És akkor Veszprém és Komárom megyéről beszélünk.
Tisztán emlékszem rá,hogy Veszprém megyében egy kis faluban 3,5 millióért árultak ilyet
Kádárkocka volt statikailag hibátlan,azoban belül teljes felújítást igényelt volna.
Többször megnéztem a tulaj még engedett is volna az árból,akkor erősen gondolkoztam rajta hogy megveszem.
Hétvégi háznak tökéletes lett volna,hétvégente kiszabadulni a panelból.
Azóta százszor megbántam,hogy nem vettem meg annyiért.
Nem gettó helyről beszéltem. Fajin kis hely. Kisbolt,kocsma posta minden alap dolog megvan
4 milláért már kockaházat kapsz. Nem lepusztultat. Nem értem mi az az ingatlanlufi mert ahol élek ilyen nincs. Munkahely is akad.
A falusi csok, az infláció, a növekvő kereslet felveri az árakat, aztan ezt divat "lufizni" de közben meg olcsóbbak sosem lesznek, szóval nrm tudom mire verik magukat sokan... jelenleg az eddig sokszor ingyen elvihető bontott fanyagot is ha az elfogadható állapotban van, zsíros százezrekért árulják és el is viszik, olyan .agas lett a fenyő m³ ára, van olyan fatelep nálunk, ahol 250000m³... hozzáteszem, pl éger 170000/m³... egy vicc az egész...
A mi falunkban a házamat pl 4 éve vettem 3.5millióért, egy lepukkant épphogy lakható házikó, szomszédom, egy még lepukkantabb házikó, múlthéten kelt el 12millióért és mindezt úgy, hogy nincs több eladó ház a faluban, kereslet viszont van... most ezen qgyalunk a zasszonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!