Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Minden okádék ingatlan most...

Minden okádék ingatlan most akarnak horror áron eladni?

Figyelt kérdés

Emlékszem még 2015-16-ban lehetett vidéken 2-3 millióért venni erősen felújítandó házakat.

Ma ezek a házak amik azóta ugyanolyan állapotban vannak vagy még rosszabbak

12-13 millióért indulnak.

És akkor Veszprém és Komárom megyéről beszélünk.

Tisztán emlékszem rá,hogy Veszprém megyében egy kis faluban 3,5 millióért árultak ilyet

Kádárkocka volt statikailag hibátlan,azoban belül teljes felújítást igényelt volna.

Többször megnéztem a tulaj még engedett is volna az árból,akkor erősen gondolkoztam rajta hogy megveszem.

Hétvégi háznak tökéletes lett volna,hétvégente kiszabadulni a panelból.

Azóta százszor megbántam,hogy nem vettem meg annyiért.

2021. aug. 12. 15:34
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
55%
Párkapcsolati problémákról beszéltem ami miatt fogy a magyar. Ez 1 párkapcsolati népességfogyási problema.
2021. aug. 12. 22:16
 12/25 anonim ***** válasza:
87%
Hiába fogy a népesség, még most is kevesebb a megfelelő ingatlan, mint kéne és 1-2 év, le is állnak az építési projektek. Nem, nem fog semmi kipukkadni. Teljesen normális ingatlanárak vannak, a környező országokéhoz képest.
2021. aug. 12. 22:26
 13/25 anonim ***** válasza:
Hülyeség,hogy 1-2 év után már nem lesznek lakások házak építve. Kezdődik a szekér előlről .
2021. aug. 12. 22:32
 14/25 anonim ***** válasza:
22%
A másik meg hogy ha annyira kevés az ingatlan akkor miért van 117 ezer eladó ingatlan a jófogáson ? Ha annyira kapkodnának értük ennyi sem lenne. Gondolom ebben a telek is benne van és ipari ingatlan de ezeknek kevés az aránya. Más weboldalakon mégtöbb van ! kevés :) jót nevettem ezen.
2021. aug. 12. 22:48
 15/25 anonim ***** válasza:
59%
Szuleimtol nem messze egy 2 szobas paraszthazat arulnak durvan 20 millioert.
2021. aug. 13. 02:55
 16/25 anonim ***** válasza:
75%
Én egyfolytában azt várom, hogy pukkadjon már az a lufi. De csak nem akar. Aki lakást/házat vett, azoknak mind többet ér a lakása/háza azóta, és senki nincs a csőd szélén, mert mindenki kevesebbet költ hitelre (akárhol is lakik), mint albérletre. Mindenki fix kamatozásút vett fel, tehát változni sem fog. Szerintem hitelből lakást venni, még mindig kisebb havi kiadás, mint albérletezni. És a lakások ára csak nálunk tűnik soknak, Európában környező országokhoz képest még mindig olcsóbb. Az más kérdés, hogy a bérek nem igazodnak hozzá, dehát a nép szereti a kormányt, jó így neki. És még azt se látom, hogy plafonba ütköztünk volna az ingatlan piacon, minden évben nő azért pár millióval ugyanaz az ingatlan, és még mindig megveszik. Tehát a kereslet létezik.
2021. aug. 13. 04:36
 17/25 mindentudó99 ***** válasza:
73%
Ingatlan lufi? Aki arra számít hogy 3 milláért vesz 30 miliós kertes házat mert majd bedől minden hát az jó sokáig várhat. Mert ilyen nem lesz.
2021. aug. 13. 05:24
 18/25 anonim ***** válasza:
Most is lehet házat venni 5 milla alatt és nem lepukkadtat. Nem mondok helyet . Valahol parasztház 1 milla . Jó állapotban van öreges ócska bútorokkal.
2021. aug. 13. 08:43
 19/25 anonim ***** válasza:
73%

Nem gettó helyről beszéltem. Fajin kis hely. Kisbolt,kocsma posta minden alap dolog megvan

4 milláért már kockaházat kapsz. Nem lepusztultat. Nem értem mi az az ingatlanlufi mert ahol élek ilyen nincs. Munkahely is akad.

2021. aug. 13. 08:53
 20/25 anonim ***** válasza:
54%

A falusi csok, az infláció, a növekvő kereslet felveri az árakat, aztan ezt divat "lufizni" de közben meg olcsóbbak sosem lesznek, szóval nrm tudom mire verik magukat sokan... jelenleg az eddig sokszor ingyen elvihető bontott fanyagot is ha az elfogadható állapotban van, zsíros százezrekért árulják és el is viszik, olyan .agas lett a fenyő m³ ára, van olyan fatelep nálunk, ahol 250000m³... hozzáteszem, pl éger 170000/m³... egy vicc az egész...

A mi falunkban a házamat pl 4 éve vettem 3.5millióért, egy lepukkant épphogy lakható házikó, szomszédom, egy még lepukkantabb házikó, múlthéten kelt el 12millióért és mindezt úgy, hogy nincs több eladó ház a faluban, kereslet viszont van... most ezen qgyalunk a zasszonnal.

2021. aug. 13. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!