Minden okádék ingatlan most akarnak horror áron eladni?
Emlékszem még 2015-16-ban lehetett vidéken 2-3 millióért venni erősen felújítandó házakat.
Ma ezek a házak amik azóta ugyanolyan állapotban vannak vagy még rosszabbak
12-13 millióért indulnak.
És akkor Veszprém és Komárom megyéről beszélünk.
Tisztán emlékszem rá,hogy Veszprém megyében egy kis faluban 3,5 millióért árultak ilyet
Kádárkocka volt statikailag hibátlan,azoban belül teljes felújítást igényelt volna.
Többször megnéztem a tulaj még engedett is volna az árból,akkor erősen gondolkoztam rajta hogy megveszem.
Hétvégi háznak tökéletes lett volna,hétvégente kiszabadulni a panelból.
Azóta százszor megbántam,hogy nem vettem meg annyiért.
Kb 10 éve folyamatos a drágulas, és folyamatosan vannakbilyenek akik azzal jönnek, hogy ez csak egy lufi... hát ha lufi, jó sokáig fújódik...
Ja és lehet nem is 10 év az a 10év csak az én rálátásom.
Ki kell egyszer pukkadnia a lufinak mert nincs az a kormány ami a népességfogyást meg tudná állítani. Ha leszünk 4-5-6 millióan kíváncsi leszek mennyi lesz az ingatlanok ára. Ha megélem persze.
Furcsa, hogy manapság egyre több ember gondolkodik ezen a magányos életen. Egyre több szingli van mindkét nem között, akiknek megfelel ez az állapot. A fiatalok is egyedül szeretnek lenni, hogy ne zavarja őket senki a közösségi hálón. Párkapcsolatokat is interneten keresnek, mert mindenki magányos. Teljesen a visszájára fordult a világ az elmúlt 30 évben. Nem is értem mi folyik itt, de ez már nem az én problémám. Én másik világba születtem bele (se internet, se mobil), ahol mindent személyesen, magamnak kellett elérni, sokszor segítség és megfelelő információk nélkül.
"Egyre több szingli van mindkét nem között, akiknek megfelel ez az állapot."
Tehát 1 ember 1 lakás.
Megfejtetted a nagy kereslet okát!
Lehet itt csókozni, meg orbánozni, de el kell fogadni, hogy az emberek többsége bizony már a saját gyerekeivel/szüleivel sem akar együtt lakni 18 év után.
Amíg ebben a gondolkodásban nem történik változás, nem fognak csökkenni az árak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!