Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Minden okádék ingatlan most...

Minden okádék ingatlan most akarnak horror áron eladni?

Figyelt kérdés

Emlékszem még 2015-16-ban lehetett vidéken 2-3 millióért venni erősen felújítandó házakat.

Ma ezek a házak amik azóta ugyanolyan állapotban vannak vagy még rosszabbak

12-13 millióért indulnak.

És akkor Veszprém és Komárom megyéről beszélünk.

Tisztán emlékszem rá,hogy Veszprém megyében egy kis faluban 3,5 millióért árultak ilyet

Kádárkocka volt statikailag hibátlan,azoban belül teljes felújítást igényelt volna.

Többször megnéztem a tulaj még engedett is volna az árból,akkor erősen gondolkoztam rajta hogy megveszem.

Hétvégi háznak tökéletes lett volna,hétvégente kiszabadulni a panelból.

Azóta százszor megbántam,hogy nem vettem meg annyiért.

2021. aug. 12. 15:34
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
63%
okádék? hmmm...van akinek nem az..persze ehhez pénz is kell, nem csak álmodozni.
2021. aug. 12. 15:42
 2/25 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Mit vársz ha 30-40 -ből lehet építeni egy újat? Ha 12-ért veszel ugyan annyt ráköltesz még akkor is jóval beljebb vagy. Persze hogy nem adnál oda pár milláért
2021. aug. 12. 15:50
 3/25 anonim ***** válasza:
32%
Mániás szakaszban van a piac. Pesten ilyen okádék állapotú ingatlanokat már 90 M körül is hirdetnek. Elkelni persze nem fog és a tulaj 5 év múlva örülni fog érte 9 millának is ha valaki megadja majd érte.
2021. aug. 12. 16:00
 4/25 anonim ***** válasza:
87%
Jelenleg szinte minden elkel amit árulnak.
2021. aug. 12. 18:18
 5/25 anonim ***** válasza:
69%
Ez ugyanolyan ingatlanlufi mint ami az USA-ban volt 2008 előtt. 20 milla önerőre kaphatsz +70 millát újépítésűre, babaváró, csok, csok hitel, meg még erre jelzáloghitel, hol normális dolog ez szerintetek? Nemnormális piaci környezet pedig nemnormális piacot fog eredményezni, ezt látjuk most. A rájuk zúdult pénzesőben az emberek elvesztették a realitásérzéküket. Most van az hogy állami irányítással összeterelik a birkákat, pár éven belül pedig majd levágják őket. Ez mindig is így volt és mindig is így lesz. A NER nagyágyúi tucatszám fogják szarért-hugyért felvásárolni a bedőlt, árverésre bocsátott ingatlanokat. Az a tervük hogy német mintára csak egy szűk elit rendelkezzen értékes, jó lokációjú ingatlannal, a többség pedig csak bérelni fog tudni és nekik fogja fizetni a pénzt. Erről szól az egész, aki elhitte-hiszi ezt a "támogatjuk a családokat" maszlagot az teljesen hülye és hatalmasat fog szívni.
2021. aug. 12. 19:31
 6/25 anonim ***** válasza:
83%
#5 Jól látja véleményem szerint. Általában ha valami jó bulinak tűnik, és mindenki nyomja ezerrel, és hülye az, aki kihagyja, na az nem jó buli, és meg van később a böjtje.
2021. aug. 12. 20:04
 7/25 anonim ***** válasza:
55%

Kb 10 éve folyamatos a drágulas, és folyamatosan vannakbilyenek akik azzal jönnek, hogy ez csak egy lufi... hát ha lufi, jó sokáig fújódik...

Ja és lehet nem is 10 év az a 10év csak az én rálátásom.

2021. aug. 12. 21:38
 8/25 anonim ***** válasza:
89%

Ki kell egyszer pukkadnia a lufinak mert nincs az a kormány ami a népességfogyást meg tudná állítani. Ha leszünk 4-5-6 millióan kíváncsi leszek mennyi lesz az ingatlanok ára. Ha megélem persze.

Furcsa, hogy manapság egyre több ember gondolkodik ezen a magányos életen. Egyre több szingli van mindkét nem között, akiknek megfelel ez az állapot. A fiatalok is egyedül szeretnek lenni, hogy ne zavarja őket senki a közösségi hálón. Párkapcsolatokat is interneten keresnek, mert mindenki magányos. Teljesen a visszájára fordult a világ az elmúlt 30 évben. Nem is értem mi folyik itt, de ez már nem az én problémám. Én másik világba születtem bele (se internet, se mobil), ahol mindent személyesen, magamnak kellett elérni, sokszor segítség és megfelelő információk nélkül.

2021. aug. 12. 21:54
 9/25 anonim ***** válasza:
79%

"Egyre több szingli van mindkét nem között, akiknek megfelel ez az állapot."

Tehát 1 ember 1 lakás.

Megfejtetted a nagy kereslet okát!

Lehet itt csókozni, meg orbánozni, de el kell fogadni, hogy az emberek többsége bizony már a saját gyerekeivel/szüleivel sem akar együtt lakni 18 év után.

Amíg ebben a gondolkodásban nem történik változás, nem fognak csökkenni az árak.

2021. aug. 12. 22:02
 10/25 anonim ***** válasza:
29%
Nem ezt mondtam. Így kiforgatni a szavaimat . Borzalmas alak vagy te. Én a népességyfogyás okát mondtam. Mamahotel meg nagyban megy az országban. No meg azért a világon is. Neked fizetned,hogy védd az orbánt de komolyan :D ?!?!!! fel sem hoztam azt az embert.
2021. aug. 12. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!