Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mitől lesz egy panel értékesebb ?

Mitől lesz egy panel értékesebb ?

Figyelt kérdés

Arra gondolok ,hogy hogy tudnám a panel lakásomat még értékesebbé tennem ?

pl:érdemes szaunát belerakatnom vagy legyen benne konyhai elszívó.

ilyesmikre gondolok

2021. aug. 2. 15:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ezért kell elsőnek vezetéket cserélni. És semleges színűre csinálni a vizes helyiségeket.

A szauna biztos hogy nem éri meg, meg szerintem nem is engedélyeznék, de egy nagyon lelakottat szerintem ma elég nyomott áron lehet azért eladni, ha egyáltalán megveszik. Mivel alig van mester, ezért nem fognak fölöslegesen szétverni egy új fürdőszobát. De az biztos hogy legolcsóbban is 3-4-5 millát bőven rá kell szánni egy pici lakás teljes felújítására, kérdés, hogy megéri e a befektetett energiát és a stresszt, lesz e annyival drágább tőle a lakás. Aktuális tapasztalatom, mivel felújításban vagyok, hogy pont annyival ér többet, mint amennyit beletettem, pedig nagyon odafigyeltem a költségekre. Az én munkám és idegfeszültségem nem jelenik meg az árban.

2021. aug. 10. 07:26
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

10-es vagyok

Lassan egy éve nézegetem a lakásokat és láttam pár lakást ahol fel volt már újítva és a vezetékek a régiek voltak ezért írtam. Nem mindenkinek alap, hogy azzal kellene kezdeni.

Ha normális helyen van szerintem megveszik, mert a hirdetések általában hamar eltűnnek. Nyilván, ha kocsma van alatta vagy zajos akkor érdemes rákölteni, hogy könnyebben elkeljen a lakás, de szerintem plusz haszon nem lesz rajta csak, ha magad végzed a felújítást.

Egy lelakott lakás azért lehet vonzó, mert kevesebbe kerül kevesebb hitel kell hozzá könnyebb megvenni.

Úgy alakítod ahogy te szeretnéd.

Nem kell félned, hogy a felújításnál spóroltak olcsó dolgokat vettek vagy nem szakember végezte és félével vagy egy évvel később jönnek a problémák.

Egy lelakott lakásnál megcsinálod a vezetékcserét és padlót és magad kifested utána már tudsz benne élni és folyamatosan felújítani.

Míg egy felújított lakásnál lehet nem tetszik a lakás stílusa a vevő megváltoztatná azért nem fog többet fizetni hogy 1-2 éven belül szétverje az új dolgokat fölösleges pénzpazarlás. De ha valaki ismeri, hogy általában az embereknek mi az igény és eszerint felújítja az jól járhat pl nyugdíjasok nagy családi házból amikor társasba költöznek...

2021. aug. 14. 00:38
 13/14 anonim ***** válasza:
4. Hogy találom meg a Vérprofi ingatlanost? Én is eladni szeretnék
2021. aug. 19. 12:17
 14/14 anonim ***** válasza:
10-est nem tudom miért pontoztàk le... jókat írt (panelban lakom)
2021. aug. 19. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!