35m2 újépítésű vagy 55m2 panel? Az egyik Bp belvaros a másik Bp külváros .melyik jobb?
Figyelt kérdés
7 éve vettem a panelt első lakásnak , most már lejárt a hitel 35 vagyok nő, utálom. De felek 35m2 új vagy nem új nagyon pici lesz és megbanom , egyszerűen nem tudok dönteni 🙈😱2021. júl. 27. 07:57
1/17 anonim válasza:
Ha orokke egyedul akarsz elni akkor eleg lehet a 35 is.
3/17 A kérdező kommentje:
Arra sokat kell költeni :(
2021. júl. 27. 08:17
4/17 anonim válasza:
Költözz az utcára, arra nem kell sokat költeni.
5/17 anonim válasza:
Nem lepukkantat kell venni és akkor nem kell rá sokat költeni. Sokszor az újépítésűekből kispóroltak ezt-azt és ugyanott vagy.
6/17 anonim válasza:
Egyiket sem, várj egy olyanra, amit már előre imádsz!
A panelt utálod, akkor egy külvárosi panelt még jobban fogsz utálni, nem is értem, hogy ilyeneket miért nézegetsz?
Ne kapkodj, mert megint beválasztasz!
35 m2 tényleg kicsi, ln sem szeretném, az egy garzon.
Mivel semmi nem sürget, várd ki az "igazit", de ne egy romot!
Ha jól választasz, egy festéssel, burkolással saját képmásodra formálhatod!
7/17 anonim válasza:
Nem tudom... én biztosan nem költöznék 35 nm-re, akkor sem ha egyedül tervezek megöregedni. Fiatalon, átmenetileg néhány évre tök rendben van, de egy életre szerintem kevés. Akkor inkább maradnék a hátsómon, amíg nem találok valami olyat, ami első megtekintésre szerelem.
8/17 anonim válasza:
Én egy régebbi nagyobb, felújított téglát vennék. Olcsóbb és esetenként jobb is, mint az újépítésű.
9/17 anonim válasza:
Nem mennék kisebbe. Én fordítva csináltam, garzonból mentem kétszobásba.
Attól, hogy újépítésű egy lakás még nem biztos, hogy jobb is. Oké, új, de attól még lehetnek gázos szomszédok, lehet rossz helyen, ami távol van azoktól a dolgoktól, amik neked fontosak, stb.
Nem hiszem, hogy csak ez a két opció van. Keress olyat, ami igazán tetszik és megfelel.
10/17 anonim válasza:
Szerintem a lokáció fontosabb, mint a méret. Később, ha lesz lehetőséged, cserélheted nagyobbra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!