35m2 újépítésű vagy 55m2 panel? Az egyik Bp belvaros a másik Bp külváros .melyik jobb?
Figyelt kérdés
7 éve vettem a panelt első lakásnak , most már lejárt a hitel 35 vagyok nő, utálom. De felek 35m2 új vagy nem új nagyon pici lesz és megbanom , egyszerűen nem tudok dönteni 🙈😱2021. júl. 27. 07:57
11/17 anonim válasza:
35 m2 ??
Az nem lakás csak egy lyuk.
12/17 anonim válasza:
"35m2...vagy 55m2"
"35 vagyok nő"
Az életkorodhoz kötöd a m2-t??
Leszel te még 55 éves is...
13/17 anonim válasza:
Milyen a kornyek ellatottsaga? Mennyit kell utazni naponta? Milyenek a szomszedok?
14/17 anonim válasza:
Én a kettő között néznék, se nem belváros, se nem külváros. Inkább kisebb, de nem garzon lakást hanem 1,5 szobásat. Abban egyedül már tartósan el lehet lenni.
16/17 anonim válasza:
Benne van hogy 55 nm en lakik...
17/17 anonim válasza:
A kérdés hogy miért utálod.
Amúgy a helyedben egy 2000. Után épült lakást néznék, nem új, de nem is lepukkant, az ára valahol középen lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!