Miért nézik le annyian a panellakásokat? Most vettem egyet és hiába van szerintem szuper helyen, előtte park stb., belül is szépen felújítva amint megtudják, hogy 'panel' vagy 'csak egy panel', máris megy a pofa vágás stb. Miért van ez?
Abszolút tojd le őket. Mi is egy óbudai 3 szobás panellel indítottuk az életünket. Nem bántuk meg. Vannak nagyon szépen karbantartottak is és a szövetkezeti házakban lakók klasszisokkal jobbak, mint ahol kapták a lakást. Erről az emberek szeretnek megfeledkezni. Nem mindegy, hogy annak idején maguk perkálták ki az építkezés árát vagy az állam juttatta a lakást. A lakóközösségen is érződik.
Manapság errefelé egy 2 szobás lakás is 30 millió körül van. Aki ilyet megengedhet magának nem lenézendő kicsit sem.
Másrészt miért hiszik azt, hogy onnan visznek a temetőbe. Majd, szépen lassan haladsz az életben és cserélgeted a lakásod, mint a fiatalok nagy része. Az a baj, hogy sokan azt hiszik, hogy úgy működik, mint vidéken, hogy fiatalon beköltözöl és onnan halsz ki. Budapesten sajnos ez nem megy. Egy lépésből ritkán tudnak álomlakást venni az emberek. Akkor már ne is vegyen semmit, mert nem futja 50 milliós lakásra fiatalon?
Mazli ha kifogsz olyan helyet ahol normalis a kozosseg.
Mi normalis helyen eltunk de meg igy is voltak szar dolgok:
Hallani ha a folotted lako hugyozik. Azt is ahogy a szar zuhan le a csatornacsoben a mosdo mogott.
Hallani ahogy dugnak.
Rendszeresen duborogtek felettunk.
Van ahol a kutya ugatott, a tini a zenet bomboltette.
Ejszakankent volt, hogy felcsongetett hozzank valaki.
Szetcsesztek a postaladankat valszeg bosszubol.
Az egyik szomszed telecigizte a lepcsohazat folyosot mindig.
Az ablaknal csopogott a felettunk levo kondikbol a kondenzviz mert minden paraszt egy 20cmes csovon vezette ki.
Es meg lehetne folytatni. Csaladi hazban elek mar ahol sok felujitassal kapcsolatos gondom van de meg igy is jobb mint lakotelepen. Bar neha kicsit visszavagyok. Persze nem olyan helyekre ahol egy szomszed radrugja ejjel az ajtot. (Hallottam ilyenrol is)
Ez olyan dolog, mint annak idején a Trabant.
Hozzáteszem, 3 vagy 5 évig kellett rá várni - már nem emlékszem - a befizetés után.
Én vettem egy kis TrabantKombit, bepakoltam a gyerekem és bejártam vele Európát. Imádtam. Soha semmi baja nem volt, időnként eldugultak a fúvókák, akkor félreálltam kifújtam és mentem tovább. (27 éves nőként)
Természetesen engem is cikiztek, hogy "csak egy szar Trabant!" leginkább olyanok, akiknek semmilyen nem volt.
Akkor nagyon kedvesen mindig megkérdeztem, hogy "Miért, neked milyen van?" ...és erre nem tudott válasz jönni.
De én valóban le tudtam tojni az emberek véleményét, mert ha nem így lett volna, akkor eleve nem Trabit veszek, amit soha nem bánta meg.
Miért is?
Kérlek magyarázd el, mert nem tudom, hogy dicsérsz, vagy gúnyolsz.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!