Zártszelvényt lehet darabolni dekopírfűrésszel?
Ha veszel hozzá fémvágó lapot, és fordulatszábályzós a dekopír, akkor alacsony fordulaton lehet.
Mondjuk 3-4 ezer forintért már kapsz sarokcsiszolót..
Kérdés, hányszor akarod elvágni, és milyen minőségben kell? Maga a "lap" jóval drágább egy vágásra vetítve, mint a sarokcsiszolóba való filléres korong. Ha van két zártszelvényed, és azt akarod (egyszeri alkalommal) félbevágni, hogy karónak használd, akkor vegyél egy kézi fémfűrészt, (ilyen fűrészlaposat), én multkor 480-ért vettem meg a leggagyibbat, mert pont nem volt ott ahol voltam, és egyszer kellett használni. Ha pedig nagyobb munkához kell (gondolom ez a helyzet, mkülönben nem érdekelne az élettartam) akkor vegyél egy használt flexet pár ezerért. Mire egy kerítést megcsinálnál dekopírral (vagy hasonló nagyságrendű dolgot) többet költesz fűrészlapra mint a kisflex+korongok ára.
Mindez akkor igaz, ha acél/vas vágásról beszélünk. Puhább fémeket (pl alu, réz) nem tudsz flexxel vágni (a "sima" koronggal) azokhoz jobb a dekopír.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!