Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » A lakatok alján van a kulcslyu...

A lakatok alján van a kulcslyukon kívül egy olyan pici lyuk amibe a fogpiszkáló fér bele, az a pici lyuk mire való?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 10:29
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Elsősorban olajozó lyuk, de itt ott befolyt vizet is hívatott kivezetni.
tegnapelőtt 10:34
 2/7 anonim ***** válasza:
10%

1. Illett volna fényképet is linkelni, mert rengeteg fajta lakatot gyártanak.

2. Ezt a kérdést nem a "Társadalomtudományok és bölcsészet" kategóriába kellett volna kiírni.

3. A kulcsszavak közé nem tartozik a "Nyíregyháza", viszont a "lakat" és a "zárszerkezet" szavak baromira hiányoznak!

tegnapelőtt 11:03
 3/7 anonim válasza:
15%
Mi az hogy hiányoznak? Kulcsszavakat eleve nem is kötelező megadni. Nyíregyháza meg nem tudhatjuk oda tartozik -e mert lehet hogy az eset valóban ott történt.
tegnapelőtt 11:51
 4/7 anonim ***** válasza:
25%

Privátban "Majom" jelzővel címezve írták:

"4. Foglalkozz a magad dolgaival senki nem kért rá hogy tarts egy Gyakori kérdések gyorstalpalót

5. Érdekes módon az első válaszoló rögtön tudta miről van szó, téged minősít hogy te nem tudtad"

🤔

Ezennel közlöm, hogy a kérdésre már azért nem válaszoltam közvetlenül, mert az első már helyesen megnevezte a legvalószínűbb lehetőségeket. Egyébként még vannak olyan esetek is, mikor technológiai okokból marad a lakaton valamiféle lyuk - akárcsak az emberen a köldök.

😎

Ráadásul engem egyáltalán nem minősít egy olyan leszólás, amit egy szövegértéssel nem bíró entitás vág a fejemhez - aki ráadásul a mondataiban sem a vesszőket, sem a pontokat nem bírja kirakni!

😝

tegnapelőtt 12:07
 5/7 A kérdező kommentje:
Ehhez csak annyit fűznék hozzá hogy a te dolgod, azzal nekem nem kell foglalkoznom hogy mit gondolsz rólam de nyilvánvaló hogy tudod hogy nekem volt igaza és az első válasza a megfejtés a kérdésre
tegnapelőtt 12:27
 6/7 anonim ***** válasza:
7%
Vészhelyzet esetén aa lyukon át 1 tűvel is ki lehet nyitni a lakatot, nem kell kulcsot szerezni hozzá.
tegnapelőtt 14:21
 7/7 anonim ***** válasza:
56%

#6 (14:21) - az a régi optikai lemezmeghajtókon volt, hogy áramszünet, vagy egyéb balhé esetén is ki tudd venni belőlük az értékes adathordozót!

🤣

tegnapelőtt 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!