Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Volt, hogy megbántad amikor...

Volt, hogy megbántad amikor meg vetted a házad?

Figyelt kérdés

Esetleg utolag jöttél rá, hogy rossz helyen vettél stb?

Végül elköltőztél vagy mi lett a vége?

2021. júl. 6. 09:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%
Utólag jöttem rá. Próbálom eladni, de a szomszédok ellehetetlenítik a dolgot. Tirpák falván ragadtam.
2021. júl. 6. 11:27
 2/14 anonim ***** válasza:
82%
Első perctől kezdve utáltam, (csak az idő sürgetett) aztán volt, hogy gyűlöltem. Utolsó percben vagyok 20 év után, hogy megszabaduljak tőle.
2021. júl. 6. 12:59
 3/14 anonim ***** válasza:
93%
Vályogot nagyon bebuktuk annakidején. Vizesedett, penészedett. Nyáron hűvös volt, de télen nem győztük fűteni.
2021. júl. 6. 16:48
 4/14 anonim ***** válasza:
92%
Igen , tavaly egy lakást vettem sajnos túl forgalmas helyen.....
2021. júl. 6. 17:10
 5/14 A kérdező kommentje:

3

Amikor ház nézőben voltatok, nem látszódott, hogy vízes?

2021. júl. 6. 17:17
 6/14 anonim ***** válasza:
81%

Én azt bántam meg hogy ennyire kint van a lakás Bp szélén.. Minden nap 1-1 órát utazni nem hangzik soknak, de hosszú távon nem kellemes. Ráadásul most ez 1,5 órára nőtt mert szétverték a várost.

+1 jó tanács: földszinti, lépcsőházra nyíló lakást soha ne vegyetek... mindenki ott áll meg előtte beszélgetni, és a visszhang miatt olyan, mintha bent kiabálnának melletted melletted a szobában...

2021. júl. 7. 00:59
 7/14 anonim ***** válasza:
80%
2 éve vettem a házat azóta is bánom. Társasház, erkély sincs, bezártság érzésem van, zajos is mert a főút mellett van, aludni se lehet, inkább vártam volna pár évet és vettem volna egy erkélyeset vagy egy családi házat
2021. júl. 7. 06:04
 8/14 anonim ***** válasza:
85%
Volt, el is adtuk. Agglomeracioban volt, a munkahely Bp. eszaki resze 20 km. Jonak tunt, kb. 40 perc lett volna autoval. Akkoriban 2010 korul szalltak el a benzinarak, a vonatberlet is ugyanannyi lett volna. Mindenert be kellett jonni Pestre (nem volt normalis bolt, drogeria, program) volt, h 2 autoval ingaztunk. Minden tisztelet az agglomeracioban eloke, nekunk nem jott be.
2021. júl. 7. 07:31
 9/14 anonim ***** válasza:
69%
Erre a kérdésre vajon mit kellene válaszolni, hogy az agyhalottaknak is tetsszen?
2021. júl. 7. 09:14
 10/14 anonim ***** válasza:
49%
Nem tudom miért lett ennyi válasz leszavazva, de nagyon tanulságos különböző szempontokat olvasni. Én most nézegetek lakásokat, nekem a játszótérre nézők, pados parkra nézők azok amik azonnal kuka. Egy óvoda az más, de a játszótér mindig zajos. Este meg ott óbégatnak részegen. A belső gangos udvarokban a sok vén k*urva beszélget hangosan de nem hívják be egymást egy kávéra, ahhoz nincsenek elég jóban. A lépcsőházban hasonló, csak még rosszabb ahogy fentebb írta valaki. Földszint, rácsos ablak, fejmagasságban ablak, kuka.
2021. júl. 7. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!