Aki GYED alatt dolgozott a gyerek mellett részmunkaidőben otthonról. Így utólag, hogy látod, jó döntés volt vagy megbántad?
Én hasonlóan, mint a 8-as, fokent alvas időben, ha megcsuszok ott az este és a hétvége. Az elso gyerekkel 6 honaposan kezdtem 4 órában, kisebb baba mellett konnyebb volt, mint egy 1.5-2 éves mellett. Sok pihenoido nem marad, de nekem jól esik valami szellemileg is megterhelo, mert egyébként abba kezdtem belecsavarodni, hogy minden nap ugyanazokat az edényeket mosom el, ugyanazokat játékokat szedem fel, stb. Nem bánom több okból sem:
1) az en felfogasomban elore dolgoztam anyagilag, igy maradhatott a reszmunkaido meg a home office 3 eves koraig, és nem kellett bolcsibe adnom
2) nekünk 24 hó van a 2 gyerek közt, 4-5 év kihagyás után nehezebb lett volna visszamenni. Nem estem ki annyira belőle, a kapcsolatrendszer is jobban megmaradt, még munkahelyet is váltottam gyes alatt, mert kaptam jobb ajanlatot.
Ugyanakkor ez szerintem nagyon személyes döntés, mindenkinek masok a körülményei
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!