Kaptam a mamámtól egy nadrágot ami nem volt jó rám de nem akartam megbántani ezért hazahoztam. Mit találjak ki hogy miért nem adom vissza? Azon kívül hogy az igazságot elmondjam?
Odaadtam a szomszédnak mert rám nem volt jó. Ő ugye szokta viselni, így nem kérhetem vissza mert az bunkó..ság.
de a mamám kérdezte hogy jó volt e én meg véletlen el szóltam magam hogy nem, így azt mondta hogy vigyem vissza...
próbálom mondani mikor megyek hogy elfelejtettem, de feltétlen vissza akarja kapni.
Akkor mondd azt, hogy elcserélted a szomszédéval! Neki volt egy gatyója, ami nem tetszett neki, de neked meg igen, és felpróbáltad és neked adta, mert rád is jó volt. És most, hogy kaptad ezt a mamádtól, ami ugye kicsi rád, gondoltad cserébe a szomszédnak adod. És lám-lám micsoda mázli, pont jó rá és örül neki.
Aztán mutogass valami szép nadrágot magadon a maminak, hogy lássa, jó csere volt. A rokonok ugyanis nem szeretik ha nem hordják az ajándékukat...
A mama számított arra, hogy ha a méret nem lesz jó, visszaviszi és átcseréli, ezért gondosan megőrizte a blokkot. Valószínű, a boltossal meg is beszélte. Azért követeli a nadrágot.
Meg kell mondani neki, hogy ezt már nem fogod neki visszavinni.
köszönöm a válaszokat és valamennyit meg fogok fogadni, sokat segítettetek :)
köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!