Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Kaptam a mamámtól egy nadrágot...

Kaptam a mamámtól egy nadrágot ami nem volt jó rám de nem akartam megbántani ezért hazahoztam. Mit találjak ki hogy miért nem adom vissza? Azon kívül hogy az igazságot elmondjam?

Figyelt kérdés

Odaadtam a szomszédnak mert rám nem volt jó. Ő ugye szokta viselni, így nem kérhetem vissza mert az bunkó..ság.

de a mamám kérdezte hogy jó volt e én meg véletlen el szóltam magam hogy nem, így azt mondta hogy vigyem vissza...

próbálom mondani mikor megyek hogy elfelejtettem, de feltétlen vissza akarja kapni.

2012. jan. 17. 17:18
 1/6 fúróferkó ***** válasza:
Csak őszintén a mamával,így ahogy itt elmondtad.Meg fogja érteni.
2012. jan. 17. 17:22
 2/6 anonim ***** válasza:

Akkor mondd azt, hogy elcserélted a szomszédéval! Neki volt egy gatyója, ami nem tetszett neki, de neked meg igen, és felpróbáltad és neked adta, mert rád is jó volt. És most, hogy kaptad ezt a mamádtól, ami ugye kicsi rád, gondoltad cserébe a szomszédnak adod. És lám-lám micsoda mázli, pont jó rá és örül neki.

Aztán mutogass valami szép nadrágot magadon a maminak, hogy lássa, jó csere volt. A rokonok ugyanis nem szeretik ha nem hordják az ajándékukat...

2012. jan. 17. 17:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát ne haragudj, de ez butaság volt. Ha az elején azt mondod, hogy sajnos nem jó rád, azon nem sértődött volna meg, hiszen nem tehet róla. De hogy továbbajándékoztad... no mindegy most már, mondd azt, hogy volt egy ilyen cserétek, talán azzal menthető a helyzet.
2012. jan. 17. 19:13
 4/6 anonim ***** válasza:

A mama számított arra, hogy ha a méret nem lesz jó, visszaviszi és átcseréli, ezért gondosan megőrizte a blokkot. Valószínű, a boltossal meg is beszélte. Azért követeli a nadrágot.

Meg kell mondani neki, hogy ezt már nem fogod neki visszavinni.

2012. jan. 17. 20:13
 5/6 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat és valamennyit meg fogok fogadni, sokat segítettetek :)

köszönöm

2012. jan. 18. 20:14
 6/6 anonim válasza:
Szerintem is úgy meséld el a mamádnak ahogy itt, és megfog érteni. Szerintem rendes dolog volt tőled hogy nemakartad megbántani a mamát.
2012. jan. 24. 04:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!