Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak? Nem akarom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Nem akarom megbántani.

Figyelt kérdés

Szilveszterkor megismerkedtem egy nagyon édes sráccal,jól elvoltunk táncoltunk stb...

A következő napokban beszélgettünk és elhívott randizni.

Nem akartam bunkó lenni,hogy egyből lemondom és elküldöm mert tényleg megkedveltem így elmentem.

A baj az hogy én csak barátként tekintek re de ő rám már nem,és nem akarom megbántani az ilyen "maradjunk barátok"szöveggel mert tényleg megkedveltem de csak ennyi.

2012. jan. 8. 09:39
 1/5 Macs1209 ***** válasza:
100%

Legyél őszinte. Inkább mondd ezt neki, minthogy képmutató legyél, és hitegesd.

Ha akkor nem is fogja fel, idővel emiatt tisztelni fog, hogy "nem szívattad az agyát". Persze csak ha intelligens,

egyéb esetben pedig nem kár érte.

2012. jan. 8. 09:42
 2/5 anonim ***** válasza:
29%
Ha ő fizetett a randin akkor érdemes még pár napig megtartani.
2012. jan. 8. 10:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Inkább mondd ezt neki, minthogy hitegesd. Akkor meg kellett volna mondanod neki, h nem akarsz elmenni vele. Mert így már nehezebb lesz megmondani. Ha még egyszer elhívna, mondd meg neki, h te csak barátként nézel rá.
2012. jan. 8. 10:57
 4/5 anonim ***** válasza:
legalább öleld meg rendesen... nálam csak 1-2 nap a szerelmi bánat lehet nála több alapból:/
2012. jan. 8. 11:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is légy őszinte vele!
2012. jan. 10. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!