Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek? Nem akarom megbántani!
Szóval a helyzet nem egyszerű. Van egy srác, 20 éven felül (pontosan nem tudom hány éves :O ), aki most szakított a menyasszonyával...Maga alatt van, és azt kérte hnap találkozzunk. Ami nem is nehéz, mert egymás mellett van a sulink. Úgy érzem, hogy ő többet érez irántam, mint barátság... Nem szeretném megbántani, nem volt, és nincs könnyű élete, és a szakítás is megviselte.
Biztos vagyok benne, hogyha igazam van, és tényleg szerelmes belém, akkor nem kihasználni akar, annyira már ismerem, sztem soha senkit nem is bántana meg, meg semmi ilyesmi....viszont én nem érzek iránta többet a barátságnál... Nem szeretném, ha a barátságunk megromolna. Ha esetleg mégis rákérdez, vagy szóba hozza a szerelmet, hogy utasíthatnám vissza úgy, hogy minél kevésbé legyen fájó? Tudom, hogy mindenféleképpen meg fogom bántani, ha elutasítom. De én tényleg nem szeretném....Kérlek segítsetek! :(
16/L
Nem olyan biztos, hogy szerelmes beléd...
Lehet hogy csak lelki társ után vágyik...
elég valószínű..:( bár örülnék ha csak mint lelki társra/barátra vágyna az én személyemben... :/
Próbálom nem közel engedni magamhoz, hogy tényleg ne lásson esélyt, csak nehéz, nem mondhattam azt hogy ne találkozzunk holnap, mert nem szeretném most cserben hagyni..
sztem, ha legközelebb találkoztok, mondd neki, h úgy érzed, az ő személyében 1 olyan embert ismertél meg, aki olyan neked, mintha a báttyád lenne, és h úgy ragaszkodsz hozzá, mint 1 testvérhez.
ezzel kifejezed azt, h emberileg, és barátilag sokra tartod, mégsem érezheti magát nagyon megbántva, m igazából ezzel bókolsz neki. nálam ez a szöveg eddig mindig bejött ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!