Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarom megbántani, de mégis mit csináljak?
Figyelt kérdés
Chatről volt egy fiú, akivel ma találkoztam, eddig képekről láttuk egymást. Aztán nekem képen se tetszett annyira, dehát mondom túl esek a talizáson, meg lesz neki egy jó napja. Közben az a bökkenő, hogy ő még jobban belém szeretett, (képről is tetszettem neki) és fogadok h majd ujra találkozni akar velem, de én meg nem, és szerintem én rontottam el az ügyet, hogy belementem egy találkába. ő 16F én 13L tök szépeket mondott, meg mikor "elbucsuztunk" akkor leejtettem a pulcsim, majdnem otthagytam de ő utánam hozta és ez számomra égő volt, meg ilyet is csak filmben láttam. Osztálytársam (bnőm) látott mnekt még integetünk is egymásnak. mert a sulimhoz jött oda. Szal tudja /részben/ hol lakok, és azt is hova járok suliba, és sokszor összefuthatunk még. Bár költözünk messzebbre, meg valszeg sulit váltok, de az lehet h évek kérdése. (bocsi a sok felesleges dologért) szal ha rámír vagy valami, akkor mit mondjak neki? meg ha megkérdi h tetszett-e ő nekem, mit mondjak h ne bántsam meg? mert mondta h alig várta h jöhessen elém meg minden. :/ tanácsok?
2011. máj. 5. 14:01
1/10 anonim válasza:
Miért, omfg, miért nem képesek a nők őszinték lenni?
Remélem tudod, hogy ezek után sokkal jobban fog neki fájni, mert most már lényegében átverted, míg, ha az elején őszintén elmondod neki azt, hogy nem tetszik, akkor simán csak elutasítottad volna.
Szóval, őszinteség, vele is, másokkal is. Ebből a helyzetből meg már nem fogsz tudni jól kijönni.
2011. máj. 5. 14:06
2/10 anonim válasza:
Szerintem, ha most az elején egyenesen, őszintén megmondod neki, hogy ne haragudjon, de a személyes találkozás alapján mégsem jön be neked, a legkevésbé fogod megbántani. Biztosan fáj neki, de akkor is így tisztességes. Minél előbb írd meg neki, hogy ne élje még jobban bele magát.
2011. máj. 5. 14:09
3/10 anonim válasza:
mondd meg neki,hogy nem volt meg az az tűz kettőtök között,és szerinted,ha az elején nincs meg a varázs,felesleges az egész ;)
2011. máj. 5. 14:09
4/10 anonim válasza:
Micsoda nagy szavak egy 13 éves kislánytól..jaj,hát mondd meg neki,hogy nem tetszik és kész. Szerinted jobb lesz neki utána? Minél tovább húzod,annál rosszabb lesz,és még egy hazug dögnek is fog titulálni.
2011. máj. 5. 14:14
5/10 anonim válasza:
Csak a kérdést láttam, már tudtam h lány vagy. Csatlakozom az első válaszolóhoz. Kedves lányok és nők! Mi a bánatért nem lehet őszintének lenni? Előbb-utóbb úgyis megtudja a fiú, ha nem tetszik nektek, és ha nem tőletek tudja meg, akkor csak rosszabb!
2011. máj. 5. 14:17
6/10 anonim válasza:
Kedves fiúk,ne általánosítsatok. Nekem ami a szívemen,az a számon. Néha túlzottan is. De gondolom ez sem jó..;)
22/L
2011. máj. 5. 14:20
7/10 anonim válasza:
ma 14:20
De jó, ha 100 %-ige intelligensen csinálod.
2011. máj. 5. 14:40
8/10 anonim válasza:
En azt mondanam, hogy "ne haragudj, de en valami/valaki mast keresek." Ez nem banto es sertes nelkul ki tudsz farolni.
37F
2011. máj. 5. 14:56
9/10 A kérdező kommentje:
utolsó: köszi:) ez jó :)
2011. máj. 5. 17:24
10/10 anonim válasza:
én ilyenkor azt mondom a srácnak,hogy "átlagos vagy"...szal nem mondom neki h bocs de életbe se lenne esélyed...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!