Miért nem ismerik a higiéniát a barátnőim? Jártam egyik-másik lakásán és rettentő koszos volt minden, pohárból sem lehetett inni. Megbántani nem akarom őket, de ha már ezért szólni kell egy nőnek, ott ette meg a fene.
Ne is mondd! Nekem a nővérem a WC-t nem képes lehúzni maga után, inkább szagolja egész nap. :S Soha nem is takarít, bokáig érő koszban él.
És akik nem ismerik, vagy nem voltak még nála, csodálkoznak, hogy nem szeretek vele lenni és nem jövünk ki valami jól egymással.
Én fiú vagyok és azt sem mondhatnám, hogy olyan irtóan rendmániás lennék, de ilyeneket mint ő soha nem csinálnék.
hát. nálam a domestosos mosogatás alap.
meg a heti 2x porszívó.
nem csillog a lakásom mint egy patika, de még egyik vendégem arcán sem láttam, hogy undorodna tőle.
közepesen rend-és tisztaságmániás családból jövök, sosem kellett szégyenkeznünk a lakásunk állapota miatt.
20on éves korban ez már tényleg nem változik, egészen kislány korban kell elkezdeni valakit rendre és tiszatságra szoktatni.
engem az tud nagyon kiborítani, ha valaki nem szellőztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!