Megbantad hogy az Ikeabol rendezted be a lakasod vagy jó 5let volt? Es mennyibe kerult?
Figyelt kérdés
2020. márc. 1. 17:01
1/13 anonim válasza:
Mekkora lakást akarsz berendezni???
Marhára nem mindegy a "mennyibe került", hogy egy 27 nm-es garzon, vagy egy 270 nm-es villalakásról van szó...
2/13 anonim válasza:
Kb 300 ezret költöttünk ott, amíg albérletben laktunk. Hamar szétesett némelyik bútor, de legalább könnyű volt költözni velük. Amikor lett saját házunk, vettünk normális bútorokat.
3/13 A kérdező kommentje:
50 nm
2020. márc. 1. 17:15
4/13 anonim válasza:
Mi 200ezerert vásároltunk ott be költözésnél, ebben nem volt bútor, csak 2 kis szék. Sokaktól hallottam, hogy a bútorok nem a legjobb minőségűek, ezt nem tudom igaz-e. Én főleg a konybát rendeztem be vele, serpenyok, az egesz étkészlet, lábas stb., azokkal én teljes mértékben meg vagyok elégedve. Vettünk ágyneműt is, nagyon jó, csak az a baj h mas meret, mint azok a huzatok, amiket mindenhol mashol árulnak.
5/13 anonim válasza:
Nem onnan rendeztem be, de vannam onnan bútoraim. Nem bántam meg. Az Ikeában sem egyforma minden. Van jobb és rosszabb minőség, olcsóbb és drágább.
6/13 anonim válasza:
Megbántuk. 20 éve onnan rendeztük be a konyhát. Az alsó részét cseréltük most, de az új színvilághoz a felső részénél a szekrények fogantyúját is cserélni kellett, hogy passzoljon... Itt jött a baj. Volt 3 féle méret, de egyik se ment rá a 20 éves szekrényekre. Én pont lepottyantottam volna, nekem a praktikum előrébb van az esztétikánál, de anyám hisztizett, hogy hogy néz ki... Ezért az egész felső rész is cserélve lett.
7/13 A kérdező kommentje:
jah én is megbántam amúgy csak kivancsi voltam más is e. 1millió 500 e ftot költöttem konyha gardrobeágy matrac minden
2020. márc. 1. 17:25
8/13 anonim válasza:
Asztalt, székeket, gardrób szekrényt, komódot vettünk ott. Majdnem 10 évesek, semmi bajuk. De nem is a legolcsóbb gagyikat választottuk.
20 év után szerintem bármilyen bútor cserére, javításra szorul 😉
9/13 anonim válasza:
És mit bántál meg rajta...?
A legtöbb bútorra van 2-5-10-25 év garancia.
Ilyet máshol nem kapsz!
10/13 anonim válasza:
Asztalosként szereltem be nemnis egyet, legtöbben akkpr mánják meg, pl konyhánál, mikor rájönnek, hogy az egyes elemek nem feltétlenül összeegyeztethetőek a gépészettel és bizony át kell szabnom, fúrnom, faragnom... és bar kihozom magamból a maximumot, a végeredmény akkor sem lesz olyan, mint az kiállítva volt az ikeában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!