Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » A szüleim válnak és a nagy...

A szüleim válnak és a nagy családi házból egy kicsi panelba költözünk, én pedig nem akarom ezt...Fel tudnátok vidítani,mondani valamit ami miatt a panel jobb?

Figyelt kérdés
2021. máj. 31. 13:56
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
63%

Mit gondolnak azok, akik szerint családi házban elfogy a meleg víz, kazánra kell rakni, minden hétvégén flexet indít a szomszéd? Cirkós kazánunk van, nem vágunk fát téli tüzelőnek és kerti munka sincs állandóan, csak füvet nyírunk rendszeresen, egyébként fáink és tujáink vannak, emellett nem vernek fel a szomszédok sem hajnalban, mivel nem egymás szájában vannak a házak.

Személy szerint többre értékelem a családi házat, míg mások megvesznek a lakásért.

2021. máj. 31. 19:45
 42/44 anonim ***** válasza:
50%

41: én is ezen röhögök :D szintén családi ház, gázfűtés elektromos kazánnal, a melegvíz is onnan jön, nem fogy el :D Persze van olyan is, cserépkályhás, villanybojleres házból költöztünk ebbe, de hát hahó, 2021 van, nem csak ilyen megoldások léteznek 🤦‍♀️

Kérdező, nem tudom, hány éves vagy, de akkor fogod értékelni a várost meg a panelt, ha rendszeresen jársz majd bulizni, bandázni a haverokkal. Én vidéki vagyok, utáltam, hogy az utolsó buszom 11-kor indult haza, sose tudtam délután a házi megírása után még kimenni a barátokkal, mert messze voltak, minden bulinál ment a szenvedés, hogy kinél alszom, vagy hogy jutok haza. Ha bent vagy a városban, ez nem olyan gáz.

2021. máj. 31. 22:20
 43/44 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, meg fogod szokni. Fiatal vagy még, az, amiért sokan a családi házért lelkesednek, neked még nem feltétlenül szempont. A családi házban jobban tud az ember pihenni, nem zavarnak a szomszédok, a gyerekeknek ott a kert, ha valaki szeret kertészkedni, akkor van hova tenni a palántáit. Fiatalon nem biztos, hogy nagyon bánni fogod, hogy nem kell füvet nyírni, a kertet folyamatosan rendben tartani. :-)
2021. jún. 1. 12:14
 44/44 anonim válasza:
0%
nem kell mozogni kis gAchi örülj hogy panelba vagy szerez be egy konzolt XBOXott például
2021. jún. 8. 11:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!