A szüleim válnak és a nagy családi házból egy kicsi panelba költözünk, én pedig nem akarom ezt...Fel tudnátok vidítani,mondani valamit ami miatt a panel jobb?
Ha több emeletes tetején laksz és a város körül vannak hegyek, akkor napi szinten arra ébrtedhetsz, hogy ha kinézel az ablakon a hegyek mosolyognak vissza. Vagy ha valami rendezvény van az utcán akkor nem kell a tömegben battyognod szinte semmit se látva, így páholyból nézheted a rendezvényt, tűzijátékot.
Illetve a dupla ajtó, bejárati ajtó, lépcsőház lakás ajtó, ez is előny.
De amúgy én is kertes ház párti vagyok, de inkább tanya párti.
Kertes hazban nottem fel es szinten a szuleim valasa miatt koltoztunk panelba anyukammal.
Megmondom oszinten en ezerszer jobban szerettem a lakast, mert tenyleg a kozpontban volt, de csendes helyen, nem volt kert es vegre nem azzal teltek a hetvegeim, hogy kint kellett lennem es besegitenem, nem voltak allandoan ordito kutyak es a lakokozosseg is jo volt szerencsere.
Mondjuk az sokat dobott a dolgon, hogy nem 1,5 szobas volt, hanem 2 nagy szoba, igy ket embernek tokeletes volt. Azota elkoltoztem, de szinten lakasban lakom, neha, foleg a koronas idoszak alatt azert hianyzott a kert, hogy kiulhessek valahova, lehessen medencezni, ilyesmik, de a munka resze nagyon nem hianyzik, pedig aztan en tenyleg csak besegitettem, leginkabb a szuleim vittek nyilvan a hatukon a kertes hazzal jaro terhet, de nekem ez is boven eleg volt.
Mondjuk azt cafolnam, hogy havonta kellene takaritani 2 orat panelban, ezt nem is tudom, hogyan gondolta itt az egyik valaszolo. Akkor olyan szinten retek lenne, hogy az nem igaz.
Nincs kert, nincs kazános fütés, kisebb, dehát könnyebb takarítani. Sokkal kevesebb baj.
Én kertes házban élek, de az biztos hogy panelba fogok költözni.
Ha szeretted a kertes házat, nem fogunk tudni semmit mondani ami felvidít. Igen, nem nyír a szomszéd füvet és nektek sem kell, nincs tüzifavágás. De nincs hova csak úgy kiülni. Persze lehet, hogy van erkély, vagy az utcán egy pad, de az azért nem egy terasz, ahonnan a saját telkedet nézheted.
Én panelban lakom albiban. Kényelmes, mert nincs vele dolog.
Kényelmetlen, mert ha én vasárnap akarok fúrni, akkor nem lehet. Ha ordít a gyerek a szomszédban, azt végig hallom. Amikor jövök fel a lépcsőn, sorban vonyít az összes kutya.
Alig várom, hogy legyen elég pénzünk kertesbe költözni. Fogadd el a panelt, lehet, hogy szeretni fogod. És nem kell ott leélned az életed. Egyszer majd lesz egy párod, meg csaját családod és vesztek egy szép kertes házat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!