Hogyan juthatunk leggyorsabban lakáshoz?
21 éves vagyok. Van egy 4 éves és egy 8 hónapos gyermekem. A párom elhagyott így egyedül nevelem őket. Mindketten védelem alatt vannak az állapotunk miatt. A szüleimnél lakok, mert ahol eddig albérletbe voltunk kidobtak. Viszont a szüleim csak pár hónapig tudnak minket befogadni. Nincs jövedelmem csak a családi. Egy barátnőm felajánlotta hogy menjünk el együtt albérletbe de nem találunk olyan helyet ahova ennyien bírnánk menni.
Azt szeretném kérdezni hogy mi a tanácsotok ilyenkor?
19-es, milyen "segítség" az, ha hülyeségeket beszélsz?
Semmilyen realitás alapja nem volt a "segítségednek". Ezzel az erővel azt is javasolhattad volna neki, hogy menjen be a Szerencsejáték Zrt-hez és kérje meg őket, hogy az ő számait húzzák ki a lottón.
Amit itt leműveltél, az nem segítség volt, hanem egy felesleges hablaty.
"Menj be az onkormanyzathoz. Legyel nagyon kedves. Ha joszivuek akkor tudnak segiteni."
Ekkora baromságot! Te valami marslakó vagy?
Ingyen gyorsan? Sehogy. Szültél 17 évesen a semmire most apuci lelèpett. Várható volt.
Már elmondták hogy az önkormányzati lakásnak is van költsége. Nincs semmi ingyen csak azért mert kedves vagy szépen nézel és van 2 gyereked 21 évesen. Valami furcsa álomvilában élnek egyesek akik azt hiszik hogy bemennek az önkormányzatba szépen néznek kedvesen és már adnak is nekik ingyen lakást meg ingyen rezsit. 😂 Tényleg hihetetlen hogy mit gondolnak egyesek. Gyereket szülni a semmire az igen aztán sírni hogy nincs mit enni nincs hol lakni... 👍 De összefoglalom neked ha eddig nem lett volna világos: sehogy és sehol nem adnak ingyen lakást még két gyerekkel sem.
#24-25-26-os
Pá-pá, nem fogsz hiányozni!
Még a "demagógia" szó jelentésével sem vagy tisztában, de nyilván hallottad valahol és nagyon "inteligencsnek" hiszed magad tőle.
A demagógia jelentése: Hazug ígérgetés, népámítás
(hogy tanulj is valamit!:)
...és mivel ezt eddig itt te művelted, rád jellemző!:D
Hogy itt milyen rosszindulatú mindenki! Igen 21 évesen 2 gyermekem van és meg van aki ebbe is beleszól. Én most nem azt mondtam hogy INGYEN keresek. Segítséget kértem -fé itt a legtöbbet nem azt adtak hanem egybol nekem estek. Ez az emberiség 2021-ben.
Nem egyszer leírtam hogy barátnőm segítene mindenben. Munkát nem bírok keresni egy 8 hónapos kisgyermek mellett.
Nagyon köszönöm szépen a segítséget.
Áruld már el nyuszicsibe ha nem ingyen akarod akkor hogyan??
Nincs pénzed baszod. Nincs munkád. Családi pótlékot kapsz ami a hideg vízre sem elég.
Áruld már el hogy a francba képzeled?
Emberiség 2021? Csak mert senki nem ad neked ingyen lakást meg nem tart el? 😅
Akkor valaki nekem is utaljon már egy havi fizetést mert kedves vagyok!!
Hihetetlen.
És komolyan gondolja....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!