Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hogyan juthatunk leggyorsabban...

Hogyan juthatunk leggyorsabban lakáshoz?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok. Van egy 4 éves és egy 8 hónapos gyermekem. A párom elhagyott így egyedül nevelem őket. Mindketten védelem alatt vannak az állapotunk miatt. A szüleimnél lakok, mert ahol eddig albérletbe voltunk kidobtak. Viszont a szüleim csak pár hónapig tudnak minket befogadni. Nincs jövedelmem csak a családi. Egy barátnőm felajánlotta hogy menjünk el együtt albérletbe de nem találunk olyan helyet ahova ennyien bírnánk menni.

Azt szeretném kérdezni hogy mi a tanácsotok ilyenkor?

2021. máj. 6. 23:36
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
74%

19-es, milyen "segítség" az, ha hülyeségeket beszélsz?

Semmilyen realitás alapja nem volt a "segítségednek". Ezzel az erővel azt is javasolhattad volna neki, hogy menjen be a Szerencsejáték Zrt-hez és kérje meg őket, hogy az ő számait húzzák ki a lottón.

Amit itt leműveltél, az nem segítség volt, hanem egy felesleges hablaty.

2021. máj. 7. 10:47
 22/52 anonim ***** válasza:
19%
Tizennyolcas. Te legalabb normalis vagy. Akkor az onkormanyzatnal ezen is tudnak neki segiteni. Adnak neki megfelelo kozmunkat es segitenek elhelyezni a gyereket bolcsodeben. Ha mar van kozmunkaja akkor ki tudja esetleg a lakhatasban is tudnak segiteni.
2021. máj. 7. 10:52
 23/52 anonim ***** válasza:
78%

"Menj be az onkormanyzathoz. Legyel nagyon kedves. Ha joszivuek akkor tudnak segiteni."

Ekkora baromságot! Te valami marslakó vagy?

2021. máj. 7. 10:52
 24/52 anonim ***** válasza:
21%
Mar megint demagog vagy es a hasonlatod is az. Nem felesleges volt es nem volt hablaty. Ahogy a tizennyolcas irta ennek a lanynak segitsegre van szuksege. Veled ellentetben benne legalabb a szandek megvan.
2021. máj. 7. 10:54
 25/52 anonim ***** válasza:
21%
Hiaba irod le ujra a szemetsegeidet. Most eppen a huszonharmas valaszodban. Attol hogy magyarosan arrogans es kioktato vagy meg nem lesz igazad.
2021. máj. 7. 10:56
 26/52 anonim ***** válasza:
85%

Ingyen gyorsan? Sehogy. Szültél 17 évesen a semmire most apuci lelèpett. Várható volt.

Már elmondták hogy az önkormányzati lakásnak is van költsége. Nincs semmi ingyen csak azért mert kedves vagy szépen nézel és van 2 gyereked 21 évesen. Valami furcsa álomvilában élnek egyesek akik azt hiszik hogy bemennek az önkormányzatba szépen néznek kedvesen és már adnak is nekik ingyen lakást meg ingyen rezsit. 😂 Tényleg hihetetlen hogy mit gondolnak egyesek. Gyereket szülni a semmire az igen aztán sírni hogy nincs mit enni nincs hol lakni... 👍 De összefoglalom neked ha eddig nem lett volna világos: sehogy és sehol nem adnak ingyen lakást még két gyerekkel sem.

2021. máj. 7. 11:01
 27/52 anonim ***** válasza:
100%

#24-25-26-os

Pá-pá, nem fogsz hiányozni!

Még a "demagógia" szó jelentésével sem vagy tisztában, de nyilván hallottad valahol és nagyon "inteligencsnek" hiszed magad tőle.

A demagógia jelentése: Hazug ígérgetés, népámítás

[link]

(hogy tanulj is valamit!:)

...és mivel ezt eddig itt te művelted, rád jellemző!:D

2021. máj. 7. 11:08
 28/52 A kérdező kommentje:

Hogy itt milyen rosszindulatú mindenki! Igen 21 évesen 2 gyermekem van és meg van aki ebbe is beleszól. Én most nem azt mondtam hogy INGYEN keresek. Segítséget kértem -fé itt a legtöbbet nem azt adtak hanem egybol nekem estek. Ez az emberiség 2021-ben.

Nem egyszer leírtam hogy barátnőm segítene mindenben. Munkát nem bírok keresni egy 8 hónapos kisgyermek mellett.

Nagyon köszönöm szépen a segítséget.

2021. máj. 7. 11:12
 29/52 anonim ***** válasza:
93%

Áruld már el nyuszicsibe ha nem ingyen akarod akkor hogyan??

Nincs pénzed baszod. Nincs munkád. Családi pótlékot kapsz ami a hideg vízre sem elég.

Áruld már el hogy a francba képzeled?

2021. máj. 7. 11:14
 30/52 anonim ***** válasza:
92%

Emberiség 2021? Csak mert senki nem ad neked ingyen lakást meg nem tart el? 😅

Akkor valaki nekem is utaljon már egy havi fizetést mert kedves vagyok!!

Hihetetlen.

És komolyan gondolja....

2021. máj. 7. 11:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!