Hogyan juthatunk leggyorsabban lakáshoz?
21 éves vagyok. Van egy 4 éves és egy 8 hónapos gyermekem. A párom elhagyott így egyedül nevelem őket. Mindketten védelem alatt vannak az állapotunk miatt. A szüleimnél lakok, mert ahol eddig albérletbe voltunk kidobtak. Viszont a szüleim csak pár hónapig tudnak minket befogadni. Nincs jövedelmem csak a családi. Egy barátnőm felajánlotta hogy menjünk el együtt albérletbe de nem találunk olyan helyet ahova ennyien bírnánk menni.
Azt szeretném kérdezni hogy mi a tanácsotok ilyenkor?
Menj be az onkormanyzathoz. Legyel nagyon kedves. Ha joszivuek akkor tudnak segiteni.
En megertem mert egy 8 honapos gyerek mellett nem tudsz elmenni dolgozni. Ok is meg fogjak erteni ha van bennuk egy szemernyi joerzes.
Önkormányzati lakás sincs ingyen, ott is van lakbér és rezsi.
De nem fog kapni, mert millióan állnak sorba még a pályázati, felújítási kötelezettséggel járó lakásokért is. Ráadásul ott hivatalosan albérlőt sem tarthat, aki majd fizet helyette.
8 hónapos gyerek meg mehet bölcsődébe.
Te vagy a rosszabbik fajta, aki hitegeti a hülyeségeivel és ettől aztán valami nagyon jó embernek képzeli magát!
És igen!
Ez a család és gyerekbarát Magyarország, ahol azokat a családokat támogatják, akik munkából élnek meg. Nem pedig azokat, akik a mások adójából támogattatnák magukat és egyetlen jövedelemforrásuk a szaporítószerveik.
Nem kepzelem magamat jo embernek. Mi nem ertheto azon hogy megprobalhatja?
Te vagy a rosszabbik fajta. Probalod magadat magas lorol beszelve okosnak beallitani es masokat a sajat erkolcsi szintedre lerangatni.
En csak segiteni akartam.
A munkabol eloket tamogatjak de azert ingyen adnak penzt olyanoknak akiknek anelkul is van mibol lakast venni. Ezt a te adodbol fizetik. Ha munka alapu tarsadalmat epitenek akkor ne adjanak ingyen penzt hanem tenyleg mindenki a munkajabol eljen meg. Mert kulonben az egesz hazugsag. Vagy akkor aki tud eljen meg a munkajabol es aki nehez helyzetben van annak segítsenek. De csak addig hogy legalabb legyen hol laknia es el tudja kezdeni valahol. A szaporitoszerveket emlegetni mar demagogia. Mert te biztos tudod hogy az a lany aki feltette a kerdest milyen es hogy mennyire az o hibaja az amibe kerult. A partvonalrol konnyu bekiabalnia az olyan kibiceknek mint te. Vedd mar eszre magadat. De ugysem fogod mert ahhoz olyan szamodra ismeretlen tulajdonsagnak kellene lennie a birtokodban mint az empatia.
Miket zagyválsz itt össze, te szerencsétlen? És miért ringatod hiú ábrándokba? Önkormányzati lakásnak is van havi bére, a rezsit sem engedik el neki! Hánynak és hányszor kell ezt még leírniuk? Ha annyira segíteni akarsz, fogadd be magadhoz a 2 gyerekkel és tartsd el őket az idők végezetéig, nehogy véletlenül dolgoznia kelljen! Idióta!
Segiteni akartam es meg en vagyok a gonosz es a szerencsetlen. Tipikus gyakorikerdesek szinvonal. Ha valaki kerdez valamit azt leoltjak. Aki segiteni akar azt leoltjak. Benned meg a szandek sincs meg es meg te pofazol. Ez a fogadd be duma megint egy demagogia.
Kulfoldon vagyok es a jobb berembol mar volt hogy kisegitettem nehez helyzetben levot. Ettol meg nem maradt nehez helyzetben hanem utana vissza akarta fizetni. Errol ennyit. Ha kisegitenek valakit vagy segitenek valakin az szerinted biztos hogy utana mar soha nem fog dolgozni. Ostobaság. Fogyatekos vagy es demagog. Aki itt zagyval az te vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!