Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Most a közeljövőben szeretném...

Most a közeljövőben szeretném kezdeni az életem, 1.hogyan lehet a 0-rol eljutni a saját lakásig fiatalként? 2.saját lakás/albérlet a nyerőbb?

Figyelt kérdés
Ss
2021. ápr. 13. 13:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

1. Maradsz otthon, dolgozol, gyűjtögeted az önerőt, majd amikor lehetőséged nyílik rá, veszel egy ingatlant hitellel terhelve.

2. Lesz egy partnered, akivel közösen vágtok bele. Ha még gyerekeket is vállalnátok, beígéritek őket, felveszitek a CSOK-ot, babavárót, stb, majd azzal megtámogatva vesztek lakást.

Nem hiszem, hogy lenne más út. Pénz nélkül marad az albi, de akkor el is megy a megtakarításod arra, hogy fizesd.

2021. ápr. 13. 15:29
 12/14 anonim ***** válasza:

Akkor dolgozz 2 munkahelyen, vagy valami mellékest csinálj mert a nettó 200ból 10 év múlva se raksz annyit félre hogy legyen alaptőkéd, főleg ha közbe albiban laksz.

Esetleg összejössz valakivel, és 2 fizuból már tudtok félretenni.

Ingatlan árverésen is hirdetnek házakat olcsón, de azokat kpban kell fizetni, nem tudsz hitelt felvenni rájuk.

2021. ápr. 13. 15:31
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

"Ezen a helyen szinte bagóért adják a lakásokat, 4-10 millió forint között már kapok bőven egy tuningolt kádárkockát 1000 m2 telekkel"

Akkor mi a gond?

Én egyedülálló nőként ennyiért vettem nyaralót, szabad felhasználású

jelzáloghitellel.

Jó-jó, tudom, hogy annak magasabb a kamata, de valamit-valamiért!

Ha lakóingatlant veszel, akkor ARRA teszik rá a jelzálogot, de ezt már korábban írtam.

Bemész a bankba és

- Jó napot kívánok! Milyen feltételekkel kaphatok 4M személyi kölcsönt?

Ennyi a dolgod!

2021. ápr. 13. 16:16
 14/14 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy a szüleimmel nagyon fasírtban vagyok, nagyon az van hogy el kell innen mennem mivel nem nagyon tűrnek meg itt.

Barátnőm nincsen, fogalmam sincs hogy mikor jutok el arra a pontra hogy találjak egy épkézláb barátnőt akivel merhetek is előre tervezni. Fogalmam sincs hogy hogyan legyen. De egyelőre tényleg úgy néz ki hogy kénytelen vagyok albérletbe menni.

2021. ápr. 13. 18:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!